X

WhatsApp: Actiunea IMPORTANTA pe care TREBUIE sa o Faci pe Android si iPhone!

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume la ora actuala, a decis sa le aduca in atentie tuturor celor care o utilizeaza de pe iPhone si Android, ceea ce trebuie sa faca imediat pentru a-si securiza conturile impotriva oricaror persoane care vor sa le fure, situatie intalnita tot mai des, din pacate.

WhatsApp explica mai jos faptul ca, pentru a ne securiza conturile, este imperios necesar sa urmam pasii care ne sunt descrisi, iar asta pentru ca multumita lor avem ocazia de a ne bucura de o protectie suplimentara pentru conturile pe care le avem in platforma, ceva ce in alte conditii nu ar fi posibil pentru noi, asa ca merita sa profitam de sistem.

Sfaturi pentru securitatea contului

Pentru a vă securiza mai bine contul WhatsApp, urmați aceste sfaturi:

  • Nu împărtășiți niciodată codul dvs. de înregistrare sau codul PIN de verificare în doi pași altor persoane.
  • Activați verificarea în doi pași și furnizați o adresă de e-mail în cazul în care uitați codul PIN.
  • Setați o parolă pentru mesageria vocală pe telefon, care este dificil de ghicit pentru a împiedica pe cineva să vă acceseze mesageria vocală.
  • Verificați regulat dispozitivele conectate. Accesați Setări WhatsApp > Dispozitive conectate pentru a examina toate dispozitivele conectate la contul dvs. Pentru a elimina un dispozitiv conectat, atingeți dispozitivul > Deconectați-vă.
  • Setați un cod de dispozitiv și fiți conștienți de cine are acces fizic la telefonul dvs. Cineva care are acces fizic la telefonul dvs. poate folosi contul dvs. WhatsApp fără permisiunea dvs.

Vă recomandăm să împărtășiți acest sfat prietenilor și familiei pentru a le ajuta să-și securizeze conturile WhatsApp.

Notă: dacă primiți un e-mail pentru a reseta codul PIN de verificare în doi pași sau codul de înregistrare, dar nu ați solicitat acest lucru, nu faceți clic pe link. Cineva ar putea încerca să vă acceseze numărul de telefon pe WhatsApp.

This post was last modified on iul. 30, 2023, 11:11 PM 23:11

Disqus Comments Loading...