X

iPhone 15, iPhone 15 Pro, iOS 17 si Apple Watch: Toate Noutatile Anuntate de Apple

iPhone 15, iPhone 15 Pro, iOS 17 si Apple Watch vor fi prezentate in aceasta seara de catre compania Apple in cadrul conferintei Wonderlust, aceasta incepand deja in Cupertino, iar asteptarile sunt extrem de mari cu privire la noutatile care urmeaza sa fie anuntate pentru fanii din intreaga lume in cursul urmatoarelor ore.

iPhone 15 si iPhone 15 Pro sunt principalele produse asteptate de catre toata lumea, dar desigur ca multe dintre noutatile pregatite pentru iOS 17 vor fi dezvaluite, iar noile modele ale Apple Watch vor veni si ele cu schimbari in watchOS, datele de lansare pentru produse si sistemele de operare urmand a fi dezvaluite deasemenea in cateva zeci de minute.

Apple Watch Seria 9

  1. Apple Watch Seria 9 aduce de la Apple o multitudine de noutati, incepand cu un chip S9 cu 30% mai rapid decat generatia anterioara, dar si mult mai eficient din punct de vedere energetic;
  2. Un nou ecran mai luminos, de pana la 2000 nits a fost integrat, avand o luminozitate dubla fata de generatia anterioara, fiind capabil sa-si reduca luminozitatea pana la 1 nit;
  3. Noi gesturi ne permit sa vedem mai usor notificari, sau blocam apelurile;
  4. Siri este folosit acum pentru a integra un nou gest pentru a controla mai usor Apple Watch Seria 9, simpla atingere a degetelor fiind perceputa de catre ceas;
  5. Apple implementeaza deasemnea si un nou chip ultraband care permite gasirea mai usoara a dispozitivelor care se afla in apropierea Apple Watch Seria 9;
  6. Apple WAtch Seria 9 va fi disponibil inclusiv intr-o noua culoare roz, pregatita de catre Apple.

iPhone 15 si iPhone 15 Pro

  1. Insula dinamica ajunge pe iPhone 15 incepand cu acest model, fiind eliminata exclusivitatea pentru modelele Pro;
  2. iPhone 15 vine cu luminozitate de 2000 nits in exterior;
  3. O noua camera de 48 de megapixeli este implementata, cu un senzor de imagine serios imbunatatit;
  4. iPhone 15 va fi oferit in culorile: roz, verde, negru, galben si albastru;
  5. Ecranul iPhone 15 este protejat de o sticla ceramica, si foloseste foarte multe materiale reciclate;
  6. Functia pentru inregistrarea de portrete foloseste noi tehnologii pentru inregistrare;
  7. Camera ofera zoom optic continuu de pana la 2x, inclusiv pentru clipurile video;
  8. Un nou smart HDR este implementat pentru inregistrarea de poze.

Noul design are, de asemenea, margini conturate și un buton de acțiune personalizabil, permițând utilizatorilor să își personalizeze experiența iPhone.

Actualizările puternice ale camerei permit echivalentul a șapte obiective profesionale cu o calitate incredibilă a imaginii, inclusiv un sistem de cameră principală mai avansat de 48 MP, care acceptă acum noua rezoluție super-înaltă de 24 MP implicită, următoarea generație de portrete cu control focalizare și adâncime, îmbunătățiri aduse Noaptei modul și Smart HDR și o cameră telefoto 5x complet nouă, exclusiv pe iPhone 15 Pro Max. A17 Pro deblochează experiențe de joc de nivel următor și performanță profesională.

Noul conector USB‑C este supraîncărcat cu viteze USB 3 — de până la 20 de ori mai rapid decât USB 2 — și, împreună cu noile formate video, permite fluxuri de lucru profesioniste puternice, care nu erau posibile înainte.1 Și odată cu adăugarea asistenței rutiere prin satelit, Gama iPhone 15 Pro se bazează pe infrastructura inovatoare prin satelit a Apple pentru a conecta utilizatorii pentru a-i ajuta dacă au probleme cu mașina în afara rețelei.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max vor fi disponibile în patru finisaje noi uimitoare, inclusiv titan negru, titan alb, titan albastru și titan natural. Precomenzile încep vineri, 15 septembrie, iar disponibilitatea începe vineri, 22 septembrie.

„Aceasta este cea mai profesionistă gamă pe care am creat-o vreodată, cu un design de ultimă generație din titan, cel mai bun sistem de cameră iPhone de până acum, care permite noi fluxuri de lucru care schimbă jocul și cipul A17 Pro, care deschide un nou capitol. de performanță și jocuri nemaivăzute până acum pe iPhone”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședinte senior al Apple pentru Worldwide Marketing.

„iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max reprezintă cel mai bun design Apple și inovațiile de primă importanță din industrie pentru a ajuta la îmbogățirea experiențelor de zi cu zi ale utilizatorilor noștri, permițându-le în același timp să-și dezlănțuie creativitatea.”

This post was last modified on sept. 12, 2023, 10:34 PM 22:34

Disqus Comments Loading...