X

România Anunță Lotul Preliminar pentru Ultimele Meciuri de Calificare la Campionatul European de Fotbal 2024

În perspectiva ultimelor două jocuri de calificare pentru Campionatul European de Fotbal din 2024, selecționerul naționalei României, Edward Iordănescu, a anunțat o listă preliminară de 28 de fotbaliști care evoluează în campionatele străine. Aceasta este o etapă crucială în drumul spre consolidarea echipei și asigurarea unei prestații cât mai bune la turneul final.

Pe lista lui Iordănescu se află doi portari cu experiență în competițiile externe: Florin NIȚĂ, evoluând la Gaziantep în Turcia, și Ionuț RADU, care își apără poarta la Bournemouth în Anglia. Ambii sunt jucători de bază pentru echipele lor și aduc cu ei experiența necesară în meciurile de calibru.

Secțiunea fundașilor este una bine reprezentată, cu jucători tineri, dar și cu experiență. De la Deian SORESCU (Raków, Polonia) și Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano, Spania), până la veterani ca Ionuț NEDELCEARU (Palermo, Italia) și Andrei BURCĂ (Al-Okhdood, Arabia Saudită), toți sunt pregătiți să își aducă contribuția la soliditatea defensivei românești.

Mijlocul terenului este ocupat de jucători de calibru, cu Răzvan MARIN (Empoli, Italia) și Nicolae STANCIU (Damac, Arabia Saudită) în frunte. Talente ca Ianis HAGI (Deportivo Alaves, Spania) și Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor, Turcia) sunt gata să își arate măiestria și să creeze oportunități pentru atac.

În atac, Florin TĂNASE (Al-Okhdood, Arabia Saudită) și George PUȘCAȘ (Genoa, Italia) sunt speranțele noastre pentru goluri, împreună cu Denis ALIBEC (Muaiter, Qatar) și Florin ANDONE (CD Eldense, Spania), toți având capacitatea de a schimba soarta unui meci.

În perspectiva acestor ultime două jocuri de calificare la EURO 2024, selecționerul Edward Iordănescu a pus accentul pe un amestec de experiență și tinerețe, selectând jucători care evoluează în campionate puternice. Lista finală, care va include și jucători din campionatul intern, va fi comunicată înaintea reunirii din noiembrie, iar suporterii sunt cu ochii pe ea, așteptându-se la o echipă competitivă și pregătită să facă față provocărilor EURO 2024.

This post was last modified on oct. 28, 2023, 9:47 PM 21:47

Disqus Comments Loading...