X

Catalin Drula Anunta Decizia USR Privind Cazul Elenei Lasconi, Cererea Facuta

Catalin Drula, presedintele USR, a anuntat in mod oficial decizia pe care a luat-o in cazul Elenei Lasconi, cap de lista pentru alegerile europarlamentare din anul 2024.

Dupa cum prea bine stiti, unii dintre voi, Elena Lasconi a intrat recent intr-un scandal din cauza faptului ca a afirmat ca a votat cu DA la referendumul pentru familie din anii trecuti, fiind criticata chiar din USR pentru asta.

Catalin Drula confirma mai jos faptul ca va convoca inclusiv Biroul National al Partidului pentru a formaliza decizia sa de a o retrage din cursa USR pentru locurile de europarlamentari, la alegerile din 2024.

“Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație.

USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale.
În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare.”

This post was last modified on nov. 6, 2023, 12:23 AM 00:23

Disqus Comments Loading...