X

WhatsApp Explica Oficial cum ne Tine in Siguranta cand Folosim Aplicatia pe iPhone si Android

WhatsApp ne explica in mod oficial cum ne tine in siguranta cand folosim aplicatia pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca foarte multa lume este interesata sa afle ce cum sunt protejate conversatiile pe care le purtam in momentul de fata.

WhatsApp incearca de foarte multa vreme sa le ofere utilizatorilor cele mai bune experiente de folosire a aplicatiei pentru iPhone si Android, iar explicatiile de mai jos ne arata si mai bine cat efort este depus pentru ca acest obiectiv sa fie indeplinit.

Securitatea si siguranta in canalele WhatsApp

Canalele WhatsApp îi ajută pe oameni să obțină informații la care țin într-un mod care este privat și sigur.

Pentru a vă proteja confidențialitatea pe canale:

  • Nu ești vizibil pentru persoanele care vizionează un canal, inclusiv pentru alți urmăritori ai canalului, și nu pot vedea cum interacționezi cu conținutul canalului. Ei nu vă pot vedea numele, numărul de telefon, fotografia de profil, reacțiile la conținutul canalului sau modul în care votați la sondaje (cu excepția administratorilor, vedeți mai multe mai jos).
  • Persoanele dvs. de contact nu pot vedea ce canale urmăriți sau cum interacționați cu conținutul canalului (cu excepția cazului în care sunt administratori ai unui canal pe care îl urmăriți).

Informațiile despre interacțiunea cu profilul și canalul dvs. pot fi vizibile pentru administratorii canalului, dar administratorii care nu sunt persoane de contact văd doar informații limitate:

  • Administratorii care nu sunt persoane de contact vă pot vedea fotografia de profil și modul în care interacționați cu conținutul canalului lor. Administratorii nu vă pot vedea numărul de telefon complet sau numele profilului decât dacă v-au salvat ca contact.
  • Administratorii de canal care sunt și persoane de contact pot vedea toate părțile profilului dvs., cum ar fi numele dvs., numărul de telefon complet și fotografia de profil.

Actualizările canalelor sunt păstrate într-o filă separată de chat-urile tale. Ca întotdeauna, mesajele și apelurile dvs. personale rămân criptate de la capăt la capăt. Nimeni altcineva, nici măcar WhatsApp, nu le poate citi sau asculta.

Administratorii canalului sunt responsabili pentru menținerea unei experiențe adecvate vârstei și sigure pentru urmăritorii lor. Oricine poate raporta conținut problematic, indiferent dacă este sau nu un urmăritor. Dacă credeți că un canal distribuie conținut problematic sau spam, raportați-l.

WhatsApp folosește o combinație de instrumente automate, revizuire manuală și rapoarte de utilizator pentru a detecta conținut potențial problematic și își rezervă dreptul de a lua măsuri în cazul încălcării canalelor. Citiți mai multe despre standardele pe care le avem pentru a menține canalele în siguranță în Ghidul canalului WhatsApp.

This post was last modified on nov. 9, 2023, 12:56 PM 12:56

Disqus Comments Loading...