X

Lewis Hamilton: Declaratia Surprinzatoare de ULTIMA ORA privind Max Verstappen si Formula 1

Lewis Hamilton, unul dintre cei mai cunoscuți piloți din lumea Formula 1, a făcut o declarație interesantă cu privire la posibilitatea de a fi coechipier cu Max Verstappen. Într-o recentă discuție cu Sky Sports F1, Hamilton a spus că ar fi “100% deschis” să concureze împotriva lui Verstappen într-un vehicul egal, dar sugerează că pilotul Red Bull nu ar dori să-l înfrunte în aceleași condiții.

Christian Horner, șeful echipei Red Bull, a dezvăluit că un reprezentant al lui Hamilton a contactat Red Bull înainte ca acesta să-și reînnoiască contractul cu Mercedes pentru încă doi ani, în august. Acest subiect a stârnit multe discuții la Abu Dhabi, privind posibilitatea ca Hamilton și Verstappen, care au avut o luptă aprigă pentru titlul mondial în 2021, să fie coechipieri.

Hamilton a avut deja experiența de a concura alături de piloți de top, cum ar fi Fernando Alonso la McLaren în campania sa de debut din 2007, și a fost partener cu campionii mondiali Jenson Button și Nico Rosberg. “Aș fi 100% mai mult decât fericit să concurez împotriva lui (Verstappen) într-o mașină egală,” a declarat Hamilton pentru Sky Sports F1.

Pentru Hamilton, Red Bull este o echipă uimitoare și orice pilot ar dori să conducă pentru un astfel de grup. Totuși, el menționează că visul său nu este să se mute de la o mașină mai puțin performantă la una câștigătoare, ci să construiască împreună cu echipa sa actuală, Mercedes, pentru a ajunge la victorie.

Acest scenariu ipotetic, în care Hamilton și Verstappen ar fi coechipieri, ar aduce un nivel de emoție și competitivitate extraordinar în Formula 1. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă acest parteneriat va deveni vreodată realitate.

Declarația lui Lewis Hamilton privind deschiderea de a fi coechipier cu Max Verstappen arată nu doar spiritul său competitiv, dar și respectul față de talentul lui Verstappen. Cu sau fără acest parteneriat, Hamilton rămâne o figură emblematică în Formula 1, simbolizând excelența și determinarea în sport.

This post was last modified on nov. 24, 2023, 1:16 PM 13:16

Disqus Comments Loading...