X

America Express: Marea Finala de la Antena 1 Te Asteapta, Anunt privind Echipele Finaliste

America Express este de departe cel mai popular reality show al momentului, cei de la Antena 1 spunandu-ne ca au fost lideri de audienta in aceste zile, iar asta pentru ca milioane de romani sunt foarte dornici sa afle ceea ce se intampla cu echipele care asteapta sa intre in marea finala, care va avea loc maine.

America Express va avea dezvaluite astazi echipele care vor ajunge in Marea Finala, Antena 1 publicand un mesaj oficial prin care ne anunta ca in aceasta seara Irina Fodor va face cunoscute ultimele 2 echipe care se vor lupta pentru a castiga marele premiu, iar provocarile pregatite sunt extrem de interesante.

Antena 1 a pregatit inca 2 editii de exceptie ale America Express, iar asta pentru ca dupa episodul de astazi, penultimul din sezonul 6 al Drumului Soarelui, va urma marea finala de maine, iar entuziasmul este la cote maxime vis-a-vis de anuntul privind echipele care vor ajunge in finala, dar si ce se va intampla in cadrul ei.

America Express va avea maine marea finala, insa dupa aceea urmeaza o lunga perioada de pauza, dupa care Antena 1 o va lua de la capat cu sezonul 7, despre care inca nu se stiu prea multe, mai ales ca nici informatii despre vedetele din cadrul competitiei nu au fost publicate pana in momentul de fata.

America Express, sezonul 6. Testul cunoașterii a scos la iveală detalii inedite despre viețile și relațiile concurenților de pe Drumul Soarelui. Cine crezi că a dovedit că se cunoaște cel mai bine ? Ce și-au spus concurenții înainte de Finală, când au fost nevoiți să doarmă toți și să împartă mâncarea. Astăzi vom afla cine va lupta în Marea Finală, pe Drumul Soarelui, la America Express!

This post was last modified on dec. 26, 2023, 5:44 PM 17:44

Disqus Comments Loading...