X

Intalnire Cruciala a Presedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu Toti Comandantii Armatei

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a subliniat recent importanța unei întâlniri speciale cu participarea directă a tuturor comandanților majori și șefilor de operațiuni. În cadrul acestei întâlniri, împreună cu Comandantul-Șef, Statul Major, Ministerul Apărării, Ministerul Industriilor Strategice și Ministerul Transformării Digitale, s-a analizat detaliat furnizarea de muniții și drone.

Zelenski a punctat că fiecare aspect al logisticii trebuie accelerat. S-a discutat despre lansarea de noi linii de producție pentru arme și muniții în Ucraina, atât în cadrul întreprinderilor naționale, cât și în colaborare cu partenerii internaționali.

Un alt subiect abordat a fost așteptările Ucrainei privind livrările de armament în acest an. În ciuda provocărilor globale, o abordare atentă și clară poate asigura Forțele de Apărare cu tot ce este necesar. Zelenski a subliniat importanța analizei detaliată a activității Forțelor Aeriene ucrainene, a apărătorilor cerului, rezultatele doborârii rachetelor și dronelor rusești, precum și zonele de succes și obiectivele care trebuie atinse.

Președintele ucrainean a menționat, de asemenea, importanța colaborării continue cu partenerii internaționali pentru a consolida apărarea aeriană a Ucrainei și, în același timp, de a intensifica presiunea asupra Rusiei. El a evidențiat eficacitatea sancțiunilor internaționale, subliniind dovezi ale încetinirii industriei de apărare rusești. Zelenski a accentuat necesitatea blocării complete a schemelor de ocolire a sancțiunilor pentru ca acestea să fie complet eficiente.

În încheiere, președintele a adus un omagiu celor care luptă pentru libertate și fac tot posibilul pentru a întări libertatea și a înfrânge terorismul. A subliniat că, săptămânal, ar trebui să fie mai puține oportunități pentru Rusia și mai multe pentru Ucraina, reiterând deviza “Slavă tuturor celor care lucrează pentru libertate!”

This post was last modified on ian. 9, 2024, 10:43 PM 22:43

Disqus Comments Loading...