X

Aderarea Romaniei la Schengen UITATA, ce Se Intampla in Urmatorul Consiliu JAI la Bruxelles

Aderarea Romaniei la Schengen pare sa fie o prioritate doar pentru romani, iar asta pentru ca in ceea ce priveste consiliile JAI, se pare ca Austria inca face tot ceea ce vrea, deoarece in cadrul urmatoarei sedinte din 4 si 5 martie nu urmeaza sa fie discutata intrarea tarii noastre in sistem fara restrictii la controalele de la granitele terestre, conform europarlamentarului USR, Vlad Gheorghe.

Aderarea Romaniei la Schengen nu va fi discutat ain sedintele Consiliului JAI din 4 si 5 martie, fiind pe genda alte discutii legate de situatia Spatiului Schengen, traficul de migranti din Europa, dar si alte probleme cu care se confrunta Uniunea Europeana, astfel ca tara noastra nu va avea atunci parte de vesti bune in ceea ce priveste intrarea completa in sistem.

Aderarea Romaniei la Schengen ramane unul dintre obiectivele pe care guvernele conduse de catre Marcel Ciolaci si Nicolae Ciuca n-au reusit sa il duc ala bun sfarsit, pentru ca tara noastra intra doar partial in sistem, deci ne bucuram doar pe jumatate deocamdata, fara a sti cand anume ne-am putea bucura in totalitate, din pacate pentru noi.

“Nicu și Marcel au ratat intrarea României în Schengen în 2022 și 2023, dar n-au nicio problemă să mintă în continuare românii umiliți pe la cozi prin Europa! … pe agenda următorului Consiliu JAI, de la care am putea spera o decizie privind Schengenul ăla adevărat, care ne doare – cel terestru – nu apare nimic despre accesul României și Bulgariei la spațiul unic de circulație european.

Miniștrii europeni reuniți pe 4 și 5 martie la Bruxelles vor discuta despre starea generală a spațiului Schengen cu invitați din cadrul FRONTEX și din alte agenții europene. Sunt programate discuții și despre migrație sau traficul de droguri – niciun cuvințel despre extinderea Schengen, nicio mențiune a României sau Bulgariei la niciunul dintre punctele de pe agenda acestui JAI. afirma europarlamentarul Vlad Gheorghe”

This post was last modified on feb. 21, 2024, 9:37 PM 21:37

Disqus Comments Loading...