X

Ministrul Apararii: Extrem de Important Anunt de ULTIMA ORA in Cadrul Vizitei din Austria

Ministrul Apararii transmite un extrem de important anunt de ultima ora din timpul vizitei pe care o face in Austria in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, Angel Tîlvăr vorbeste despre intalnirile importante pe care le-a avut in tara cu omologii locali, dar nu doar atat, asa cum este si normal.

Ministrul Apararii a discutat cu omologul sau inclusiv despre misiunile de mentinere a pacii la care Romania particia in Europa, dar si despre situatia razboiului din Ucraina, una dintre problemele cele mai mari ale tarii noastre, separat fiind discutata si cooperarea dintre cele doua tari in domeniul militar.

“În cadrul vizitei de lucru pe care am efectuat-o în Austria🇦🇹, am depus o coroană de flori la Parcela de onoare a eroilor români, amplasată în Cimitirul Central din Viena. Sunt recunoscător pentru angajamentul și dedicarea în conservarea, protejarea și promovarea obiectivelor comemorative românești de pe teritoriul Republicii Austria. Aceste eforturi sunt esențiale în perpetuarea memoriei eroilor români căzuți la datorie în războaie și în educarea tinerei generații despre sacrificiul acestora.

M-am întâlnit, astăzi, la Viena🇦🇹, cu omologul meu austriac Klaudia Tanner. Am discutat despre situația de securitate în regiunea Mării Negre și în Balcanii de Vest, pe fondul războiului din Ucraina, dar și despre cooperarea dintre militarii români și cei austrieci în cadrul angajamentelor operaționale ale UE în Balcanii de Vest. Rămânem ferm angajați în cadrul operației #EUFORALTHEA din Bosnia și Herțegovina.

Care are un rol cheie în sprijinirea autorităților locale în menținerea unui mediu stabil și sigur. Participarea forțelor noastre armate la misiuni în comun reflectă angajamentul României🇷🇴 și Austriei🇦🇹 pentru consolidarea securității regionale și contribuie la sporirea interoperabilității.

În final, a fost trecut în revistă stadiul relațiilor de cooperare în domeniul apărării, cei doi oficiali convenind asupra necesității consolidării cadrului normativ bilateral și continuării cooperării pe teme de interes comun privind securitatea regională. După întrevederile oficiale de la sediul Ministerului Apărării, ministrul Tîlvăr a depus o coroană de flori în cadrul unui ceremonial militar, organizat la Parcela de onoare a eroilor romani, amplasată în Cimitirul Central din Viena.

„Sunt recunoscător pentru angajamentul și dedicarea în conservarea, protejarea și promovarea obiectivelor comemorative românești de pe teritoriul Republicii Austria. Aceste eforturi sunt esențiale în perpetuarea memoriei eroilor români căzuți la datorie în războaie și în educarea tinerei generații despre sacrificiul acestora”, a transmis ministrul Tîlvăr.”

This post was last modified on feb. 23, 2024, 12:57 PM 12:57

Disqus Comments Loading...