X

Italia: Problema Majora a NATO Descoperita in Plin Razboi cu Rusia

Italia anunta o problema majora, care a fost dezvaluita de catre NATO in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece in urma atacurilor constante lansate de catre Rusia in ultimele luni, aliatii occidentali au realizat ca au o capacitate de productie a armelor si armamentului, mai mica decat a rusilor.

Italia spune deasemenea ca trimiterea de trupe NATO in Ucraina nu este ceva de luat in calcul in momentul de fata, iar Franta si Polonia nu pot decide in numele aliantei, astfel ca acest tip de ajutor nu va veni prea curand pentru Kiev, in ciuda nevoii majore care exista pentru el.

“Franța și Polonia pot vorbi de la sine, nu în numele NATO, care de la început a rămas oficial și voluntar în afara războiului din Ucraina. A aduce trupe la Kiev înseamnă a face un pas către o escaladare unidirecțională care ar șterge calea diplomației.

Occidentul a descoperit că are o capacitate de producție mult mai mică decât Rusia și are nevoie de timp pentru a inversa tendința. La muniție, după un an, am ajuns la un nivel de producție care poate ajuta Ucraina, dar este tot mai scăzut decât cel rusesc.”

This post was last modified on mart. 11, 2024, 3:40 PM 15:40

Disqus Comments Loading...