X

Austria: Guvernul lui Karl Nehammer are Vesti Bune de ULTIM MOMENT pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Austria transmite, prin guvernul lui Karl Nehammer, o serie de vesti foarte bune pentru aderarea Romaniei la Schengen, iar asta deoarece Gerhard Karner a confirmat faptul ca situatia cererilor de azil este mult mai buna in 2024 decat in 2023, cifrele fiind mult mai mici, nu doar la nivel de cereri, ci si la nivel de nevoie reala de ajutor pentru oameni.

Austria spune ca desi a primit mii de cereri de azil in februarie 2024, doar cateva sute dintre acestea au fost facute de catre persoane care chiar vor sa ramana in tara, deci problema lui Karl Nehammer cu migratia nu mai este la fel de mare precum in trecut, iar asta ar trebui sa faciliteze si sa expedieze aderarea Romaniei la Schengen.

Austria a luat si o serie de masuri importante pentru a reduce traficul de migranti spre din Italia, ceea ce a contribuit deasemenea la obtinerea acestor cifre, si nu putem decat sa speram ca Karl Nehammer va fi suficient de multumit de ele, pentru a permite aderarea Romaniei la Schengen inclusiv pentru traficul terestru.

“Numărul cererilor de azil continuă să scadă. În februarie, au fost făcute 2.183 de astfel de solicitări. Adică cu 104 mai puține decât în ​​ianuarie și înseamnă o scădere cu 19 la sută față de februarie 2023. În total, au fost cu 2.509 cereri mai puține în primele două luni decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

În același timp, azilul a fost acordat în 3.277 de cazuri până în acest an. În plus, există 1.404 cazuri de protecție subsidiară și 208 permise de ședere umanitară. În timp ce proporția deciziilor negative de azil a fost puțin mai mare decât cea a celor pozitive, opusul a fost valabil pentru protecția subsidiară.”

This post was last modified on mart. 21, 2024, 10:10 PM 22:10

Disqus Comments Loading...