X

Schengen: Plangere Oficiala la CE de ULTIM MOMENT din Cauza Abuzurilor dupa Aderarea Romaniei

Schengen ar trebui sa fie un spatiu de liber circulatie pentru cetatenii romani incepand cu data de 31 martie 2024, dupa ce Romania a aderat la Schengen Air, adica tranzitul aerian ar trebui sa fie lipsit de controale de pasapoarte, insa europarlamentarul Vlad Gheorghe a adunat plangeri de la romanii care au fost verificati pe cel putin 15 aeroporturi din UE.

Schengen este o mare minciuna, conform lui Vlad Gheorghe, el intentionand sa depuna la Comisia Europeana o plangere in numele romanilor care au fost controlati in aeroporturile din Spatiul Schengen, iar asta deoarece el afirma ca dupa aderarea Romaniei la Schengen, controalele din aeroporturi devin abuzive, daca nu sunt aleatorii, asa cum a fost anuntat initial.

Schengen ne-a tinut la granitele sale pana in 2024, dar aderarea Romaniei nu pare sa fi fost facuta in totalitate, pentru ca Vlad Gheorghe nu e singurul care a primit plangeri privind controalele abuzive, presedintele Klaus Iohannis confirmand ca romanii ar fi verificati abuziv pe aeroporturile europene, el cerandu-le diplomatilor romani sa caute solutii pentru rezolvarea problemelor.

“Dovezile pentru plangerea pentru Schengen, pentru toti romanii care au fost controlati abuziv. Astea sunt mesajele voastre, dar avem frumos toate mesajele. Am ordonat mesajele pe aeroporturi, acolo unde este acelasi aeroport, am pus mai multe pe o pagina, sau am selectat din ele si dupa aia facem organizare in plangere.

Am plangeri pentru cel putin 15 aeroporturi diferite, in care in perioada asta in care “cica” am intrat in Schengen-ul aerian si maritim, au fost controale la tot avionul care a venit din Romania. Controale care sunt ilegale, discriminatorii si pe care le vand toti si care le fac, ca fiind “aleatorii”. afirma europarlamentarul Vlad Gheorghe.”

This post was last modified on apr. 18, 2024, 7:54 PM 19:54

Disqus Comments Loading...