X

BANCA Transilvania: Surpriza Oficiala de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor din Romania

BANCA Transilvania a facut un extrem de important anunt oficial de ultim moment, cea mai mare banca din Romania si Europa de Sud-Est, anuntand oficial ceea ce da gratuit clientilor din toata tara chiar incepand de acum. Daca sunteti unul dintre cei carora le plac Jocurile Olimpice de la Paris 2024, atunci BANCA Transilvania va ofera posibilitatea de a castiga o experienta completa la Paris, cu ocazia acestui eveniment mondial de foarte mare amploare.

BANCA Transilvania deruleaza o campanie speciala pentru romanii care sunt dornici sa participe la aceasta promotie, iar asta pentru ca ei au in mod oficial ocazia de a castiga o experienta pentru Jocurile Olimpice 2024, foarte simplu. Tot ceea ce ne cere banca, este ca pana pe data de 20 mai sa facem 250.000 de pasi, adica aproape 10.000 de pasi in fiecare zi, si sa ii inregistram in aplicatia BT Pay a BANCA Transilvania, pentru a fi inscrisi in aceasta campanie.

BANCA Transilvania: Surpriza Oficiala de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor din Romania

BANCA Transilvania ne cere deasemenea sa facem cel putin o plata folosind aplicatia sa de mobile banking, iar asta pentru ca doar asa vom fi in mod automat inscrisi pentru a participa la campania care este in derulare chiar acum. Dupa cum spune BANCA Transilvania si mai jos, vorbim despre o experienta completa pentru 2 persoane pe care banca ne-o ofera la Paris pentru Jocurile Olimpice 2024, asa ca e bine sa fim foarte atenti la campania derulata.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala, iar asta pentru ca ea este una pe care trebuie sa o avem in vedere, atat timp cat este in derulare la ora actuala. Oricare dintre clientii BANCA Transilvania din Romania poate participa la promotie chiar acum, deci nu trebuie sa facem mai mult decat pasii si cel putin o plata, dar pentru asta e nevoie de timp investit pentru a realiza intr-adevar acei pasi.

BANCA Transilvania distribuie in mod gratuit aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti descarca in orice moment.

This post was last modified on apr. 26, 2024, 12:21 PM 12:21

Disqus Comments Loading...