X

Formula 1: Max Verstappen in Centrul unui Anunt de ULTIMA ORA privind Mercedes si LOVITURA Pregatita

Formula 1 continua sa fie in centrul foarte multor surprize, iar asta pentru ca Max Verstappen este subiectul unui anunt de ultima ora cu privire la o lovitura uriasa pe care Mercedes o pregateste, iar asta deoarece intentiile echipei au in centru dorinta de a semna un contract cu pilotul olandez, pentru a-l convinge sa paraseasca Red Bull.

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, dar si foarte bine platit, astfel ca Mercedes este dispusa sa-i plateasca lui Max Verstappen nu mai putin de 150 de milioane de euro anul pentru a-l convinge sa-i conduca masinile, iar o intalnire intre reprezentantii ambelor parti urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare, pentru a se discuta totul.

Formula 1 nu duce lipsa de surprize majore mai tot timpul, iar ceea ce vedem acum cu Max Verstappen este doar o noua dovada a faptului ca Mercedes nu renunta la ambitiile sale de a reveni pe primul loc, iar oferta pe care e dispusa sa i-o faca pilotului olandez arata destul de clar ca are resursele necesare pentru a-si indeplini obiectivele.

“Membrii din tabăra Mercedes, inclusiv Toto Wolff, CEO-ul Ola Källenius și Sir James Ratcliffe (CEO al Ineos) urmează să aibă o întâlnire cu echipa Verstappen, care include Max Verstappen, tatăl său Jos Verstappen și managerul Raymond Vermeulen după viitoarea viitoare. Marele Premiu din Miami.

Se pare că Mercedes este pregătit să-l facă pe Max Verstappen unul dintre cei mai bine plătiți șoferi, oferind un contract profitabil de ambasador pe termen lung chiar și după pensionare. Șoferul olandez ar putea câștiga aproape 150 de milioane de euro pe an, inclusiv bonusuri și plăți speciale. Verstappen mai are un contract până la sfârșitul anului 2028.”

This post was last modified on apr. 27, 2024, 11:37 AM 11:37

Disqus Comments Loading...