X

Raiffeisen Bank: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce Bonus de Bani da GRATUIT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, una dintre bancile comerciale cele mai mari din Romania, cu un portofoliu tot mai mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale, a decis sa-i anunte pe romani in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o si o pune in aplicare. Raiffeisen Bank vorbeste despre masuri care vizeaza cardurile emise pentru romanii din intreaga tara, iar asta deoarece ofera gratuit bonusuri in bani pentru cei care decid sa le foloseasca la cumparaturile zilnice oricand.

Raiffeisen Bank explica in cadrul mesajului de mai jos ca le ofera romanilor un bonus gratuit in bani, de 100 de LEI, daca ai sai clienti decid sa faca cumparaturi in valoare de minim 500 de LEI folosindu-si cardurile de cumparaturi emise de catre banca. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Raiffeisen Bank explica foarte clar faptul ca doar cardurile de cumparaturi pot fi folosite pentru a beneficia de aceasta campanie speciala, deci altele nu pot fi utilizate.

Raiffeisen Bank: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce Bonus de Bani da GRATUIT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank impune aceasta limitare in mod complet nesurprinzator, iar asta pentru ca inclusiv in trecut a aplicat limitari similare pentru cei care au decis sa-si faca carduri de cumparaturi la banca, iar acum vedem doar o continuare a masurilor anterioare. Oricine poate sa isi faca un card de cumparaturi la Raiffeisen Bank, daca indeplineste cerintele pe care banca le impune pentru a le emite, asa ca e bine sa citit cu atentie acele date, inainte de a aplica pentru unul.

Raiffeisen Bank are si o perioada minima in cadrul careia desfasoara aceasta campanie speciala in Romania, astfel ca trebuie sa respectam inclusiv acest calendar, pentru a fi siguri ca vom putea beneficia de banii care sunt oferiti de catre companie. Raiffeisen Bank ofera o singura data bonusul in bani, indiferent de unde facem cumparaturi folosind cardurile de cumparaturi emise de catre banca, asa ca e bine sa ne uitam cu atentie la toate detaliile oferite.

Raiffeisen Bank este doar una dintre bancile care desfasoara in mod constant campanii speciale pentru clientii sai, asa ca puteti sa va uitati inclusiv la altele, pentru a vedea daca mai exista alte campanii similare in desfasurare in Romania in momentul de fata.

This post was last modified on apr. 30, 2024, 9:47 AM 09:47

Disqus Comments Loading...