X

ENGIE: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT in Atentia IMEDIATA a Clientilor din Romania

ENGIE, una dintre companiile cele mai mari din Romania, care furnizeaza energie electrica pentru un numar foarte mare de clienti la nivelul intregii tari, a hotarat sa aduca in atentia a milioane de oameni masurile sale pentru 1 mai in Romania. Hotararea pe care ENGIE a luat-o are la baza faptul ca in perioada 1 – 7 mai, urmeaza sa fie inchise aproape toate locatiile sale din tara, lucru care s-a intamplat inclusiv in cursul anilor trecuti, dupa cum prea bine stiti.

ENGIE incepe cu data de 1 mai, cand este zi libera la nivel national, iar asta pentru ca atunci centrele sale de relatii cu clientii vor fi inchise, exceptie facand punctul de vanzare din Baneasa Shopping City Bucuresti, care va functiona in baza programului centrului comercial. Acelasi program urmeaza sa fie disponibil inclusiv in perioada 3 – 7 mai in toata Romania, astfel ca ENGIE ne lasa sa mergem doar in punctul sau de vanzare din Baneasa Shopping City Bucuresti, pentru a primi ajutor.

ENGIE: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT in Atentia IMEDIATA a Clientilor din Romania

ENGIE respecta zilele libere legale de care beneficiaza angajatii sai in fiecare an cand vine vorba despre sarbatori importante, iar asta pentru ca este obligata de catre legislatia in vigoare sa isi inchida locatiile din toata tara in cursul acestor zile. La fel procedeaza inclusiv alte companii, nu doar cei de la ENGIE, insa separat de asta, compania anunta in mod oficial si ceea ce se intampla in cazul programului pentru serviciul call-center, disponibil la nivel national.

ENGIE explica mai jos faptul ca acesta va fi indisponibil in toata aceasta perioada, iar programul normal de lucru va reveni la normal, atat in locatii, cat si in cazul call-center-ului, abia din data de 8 mai, astfel ca daca avem probleme serioase, abia de atunci le vom putea rezolva. Intre timp, ENGIE ne recomanda sa folosim metodele de contact online pentru a raporta orice fel de probleme, astfel ca e bine sa ne uitam cu mare atentie acolo pentru informatii.

ENGIE are si pe website-ul sau detalii suplimentare cu privire la ceea ce ar trebui sa stie romanii care ar putea avea intrebari, sau nevoie de ajutor, in perioada 1 – 7 mai, asa ca accesati intai website-ul sau, iar abia apoi incercati sa cereti ajutor telefonic, sau in locatii.

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:16 PM 18:16

Disqus Comments Loading...