X

Formula 1: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT al Directorului pentru Lewis Hamilton privind Ferrari, Michael Schumacher

Formula 1 este pregatita de un soc la inceputul anului viitor, cand Lewis Hamilton va face trecerea la Ferrari, de la Mercedes, insa seful Formula 1 spune ca pilotul britanic trebuie sa faca o serie de schimbari importante de mentalitate, pentru a putea face fata la viitoarea sa echipa, si a avea succesul de care s-a bucurat Michael Schumacher.

Formula 1 este un sport foarte competitiv, insa pentru ca Lewis Hamilton sa aiba succesul lui Michael Schumacher la Ferrari, este nevoie ca el sa inteleaga mentalitatea echipei si a Italiei, iar daca va face asta, atunci are sanse mari de a obtine si rezultatele dorite din cursele pe care le va face utilizand masinile pe care echipa I le va pune la dispozitie din 2025.

Formula 1 este marea iubire a lui Lewis Hamilton, iar trecerea la Ferrari este un vis devenit realitate pentru britanic, inca din momentele in care l-a vazut pe Michael Schumacher concurand in monoposturile echipei italiene, insa cat de mult succes va avea, sau nu, pilotul britanic, ramane de vazut in cursele din anul 2025.

“Pentru noi, ca Formula 1, este o veste incredibilă. Este o nouă oportunitate, un nou capitol din cariera lui Lewis, un nou capitol și pentru Ferrari. Aceste ingrediente ne-au dus deja în 2025, chiar dacă suntem abia la începutul capitolului din 2024. Cred că va fi o poveste incredibilă.

Lewis trebuie să înțeleagă mentalitatea lui Maranello și a Italiei și sunt sigur că este curios să înțeleagă asta. Pe de altă parte, atunci când vine o personalitate atât de incredibilă în echipă și în Ferrari, se va concentra mult asupra lui. Charles va lua asta ca pe un nou foc pentru a-l împinge să fie și mai puternic, așa că cred că toate lucrurile sunt pozitive pentru echipă.”

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:13 PM 18:13

Disqus Comments Loading...