X

LIDL Romania: Masura Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata Inainte de Paste 2024 Romanilor

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a anuntat o decizie oficiala de ultim moment, despre care trebuie sa stie chiar acum milioanele de romani care ajung in locatiile sale in fiecare an. Pastrand traditia anilor anteriori, cei de la LIDL Romania au decis sa isi inchida magazinele in primele doua zile de Paste 2024, astfel ca nu vom putea ajunge la ele pentru a cumpara tot ceea ce ne intereseaza.

LIDL Romania spune ca pe 5 si 6 mai 2024, toate magazinele sale din Romania vor fi inchise, fara exceptie, astfel ca daca aveti nevoie de produse, ar fi bine sa le cumparati pana cel tarziu, in seara zilei de 4 mai, adica sambata aceasta. Din data de 7 mai 2024, cei de la LIDL Romania spun ca toate magazinele din tara vor fi deschise din nou, astfel ca vom putea merge in oricare dintre ele, pentru a cumpara produsele care ne intereseaza de la lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania: Masura Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata Inainte de Paste 2024 Romanilor

LIDL Romania are pana atunci o multitudine de oferte speciale pe care nu ar trebui sa le ratam, iar asta pentru ca ele sunt disponibile doar pentru o perioada foarte limitata de timp, deci daca nu vom profita de unele dintre ele acum, e putin probabil ca ele sa reapara. Situatia aceasta nu este tocmai una noua, mai ales ca LIDL Romania procedeaza la fel in cazul fiecarei sarbatori de Paste, magazinele sale avand programul redus pentru a-I ajuta pe angajati sa profite de sarbatoare.

LIDL Romania are pe website-ul sau publicate informatii oficiale cu privire la ceea ce ar trebui sa stie toti romanii in legatura cu ofertele disponibile pentru Paste 2024, dar si in cadrul aplicatiei LIDL Plus, daca o aveti instalata in dispozitivele voastre. Aceasta aplicatie include nu doar ofertele pe care LIDL Romania le are, ci si cupoane speciale cu reduceri interesante, astfel ca merita sa va uitati foarte atent la promotiile care sunt listate pentru noi.

LIDL Romania are pe website-ul sau si informatii cu privire la promotiile care vor fi disponibile dupa Paste 2024 in Romania, o multitudine de preturi reduse cu mult fiind disponibile pentru noi, dar tot pentru perioade limitate de timp.

This post was last modified on mai 4, 2024, 5:02 PM 17:02

Disqus Comments Loading...