X

Volodimir Zelenski: Importante Actiuni Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Ucraina, in plin Razboi

În cadrul unei vizite recente în regiunea Hmelnytskyi, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a evidențiat echipamentele militare avansate și noile inițiative economice care sunt vitale pentru securitatea și prosperitatea țării în fața conflictului continuu cu Rusia.

Președintele a inspectat personal vehiculele blindate, sistemele de rachete, artileria, dronele și echipamentele electronice de război utilizate de polițiștii de frontieră. „Suntem mândri de fiecare dintre războinicii noștri și mulțumim tuturor celor care fac Ucraina și mai puternică,” a afirmat Zelenski.

O componentă majoră a vizitei a fost prezentarea platformei economice „Made in Ukraine” la Hmelnytskyi, o inițiativă concepută pentru a sprijini producătorii autohtoni, în special pe aceia care au continuat să lucreze de la începutul conflictului. Aceasta include întreprinderi care s-au întors în țară, oferind locuri de muncă și consolidând bugetul național.

„Înființarea platformei noastre Made in Ukraine este foarte importantă pentru a ne cunoaște din vedere producătorii autohtoni,” a explicat Zelenski. „Contribuțiile lor sunt esențiale pentru finanțarea și susținerea forțelor noastre armate.”

În plus, președintele a discutat problemele de securitate regionale, inclusiv protecția infrastructurii critice cum ar fi centrala nucleară Hmelnytskyi și a evaluat impactul atacurilor rusești asupra facilităților energetice. „Cel mai important lucru este să faci totul la nivelul tău, astfel încât toată Ucraina să poată obține rezultatele dorite,” a subliniat Zelenski.

Vizita a inclus și o întâlnire cu ministrul de externe al Marii Britanii, David Cameron, unde au fost discutate detalii despre livrarea recent anunțată a asistenței militare din partea Regatului Unit, inclusiv vehicule blindate și muniție.

Președintele Zelenski a mulțumit guvernului și poporului britanic pentru „sprijinul neclintit” și a exprimat recunoștință pentru solidaritatea internațională în aceste vremuri dificile. În concluzie, președintele și-a exprimat mândria și gratitudinea față de toți cei care contribuie la apărarea și consolidarea Ucrainei.

This post was last modified on mai 4, 2024, 5:02 PM 17:02

Disqus Comments Loading...