X

ATENTIONARE pentru Clienti Raiffeisen Bank, Masurile Importante Luate de catre Banca

Raiffeisen Bank, una dintre bancile comerciale cele mai importante care activeaza in Romania la ora actuala, a decis chiar de Paste 2024 sa emita o atentionare pentru clientii din toata tara, prin care le aduce in imediata atentie o decizie care va afecta foarte multa lume in cursul noptii. Vorbim despre decizia celor de la Raiffeisen Bank de a face o noua serie de lucrari de mentenanta pentru sistemele bancare in baza carora ofera o varietate de servicii pentru clienti.

Raiffeisen Bank spune ca, din cauza acestor lucrari de mentenanta, urmeaza sa fie indisponibile o serie de servicii pe care se bazeaza clientii din toata Romania, astfel ca trebuie sa fim atenti la ceea ce ni se aduce in atentie, pentru a nu avea probleme. Primul serviciu afectat de catre lucrarile de mentenanta pe care Raiffeisen Bank le va face, este cel al tranzactiilor online cu cardul de credit, acesta fiind indisponibil pe 7 mai 2024, intre 01:01 si 04:00.

ATENTIONARE pentru Clienti Raiffeisen Bank, Masurile Importante Luate de catre Banca

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca, tranzactiile la orice fel de comercianti cu cardurile de credit vor fi indisponibile in aceeasi perioada, astfel ca nu vom putea cumpara absolut nimic folosind aceste tipuri de carduri emise de catre banca. Raiffeisen Bank aduce deasemenea in atentie faptul ca nici la ATM sau aparatele multifunctionale nu vom putea folosi cardurile de credit in aceasta perioada de timp, asa ca e bine sa avem asta in vedere.

Raiffeisen Bank a facut in ultimele luni mai multe lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, astfel ca nu vorbim despre ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum, dar de aceasta data totul se intampla de Paste 2024, atunci cand multa lume face cumparaturi. Partea buna este ca Raiffeisen Bank face lucrarile de mentenanta peste noapte, deci in mod teoretic, putine persoane ar trebui sa fie afectate de top, dar chiar si asa, e posibil sa va numarati printre ei.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al lucrarilor de mentenanta, asa ca e bine sa ne uitam cu atentie la toate informatiile care ne sunt puse la dispozitie.

This post was last modified on mai 7, 2024, 5:33 PM 17:33

Disqus Comments Loading...