X

Alegerea Kaufland Oficiala de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti din toata tara, ceea ce da gratuit, pentru o perioada limitata de timp, oricui este interesat. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Kaufland vorbesc despre ideea de a le oferi romanilor vouchere gratuite in momentul in care aleg sa recicleze obiectele reciclabile, in baza SGR.

Kaufland explica mai jos faptul ca, in momentul in care mergem cu ambalaje la aparatele SGR, pe care le are lantul de hypermarket-uri, si le lasam, pe langa bonul valoric oferid in mod obisnuit, se ofera gratuit inclusiv un voucher suplimentar. Cei de la Kaufland spun ca aceste vouchere sunt oferite exclusiv clientilor din Romania care au un Kaufland Card facut deja, deci daca nu aveti un card de fidelitate, atunci nu veti putea primi un voucher gratuit la reciclare.

Alegerea Kaufland Oficiala de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Kaufland desfasoara aceasta campanie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, deci daca nu ati aflat pana acum despre ceea ce face, poate ca ar fi cazul sa o faceti, mai ales ca, practic, ni se ofera gratuit bani. Kaufland spune ca valoarea voucherului gratuit oferit pentru clientii care ajung la Kaufland si recicleaza, in baza programului SGR, este identica cu cea a voucherului pe care il primi pentru obiectele reciclate.

Kaufland ofera acest voucher in format electronic, el putand fi folosit in oricare dintre magazinele sale pentru a cumpara produsele pe care compania le vinde, indiferent din ce loc al tarii vom dori sa facem acest lucru, asa ca nu trebuie sa ne facem griji. Mai jos puteti vedea si cum functioneaza acest sistem pe care Kaufland l-a gandit, hypermarket-urile avand locatii speciale in care putem duce sticlcle pentru reciclare, ele fiind usor de gasit.

Kaufland are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la acest program, asa ca merita sa va uitati cu atentie la tot ceea ce se intampla, pentru a sti si cum veti putea bucura de gratuitatile care sunt disponibile pentru noi toti chiar acum.

This post was last modified on mai 9, 2024, 8:59 AM 08:59

Disqus Comments Loading...