X

Formula 1: Planul Oficial de ULTIM MOMENT Anuntat de Lewis Hamilton in Ultimele Luni la Mercedes

Formula 1 continua in acesta perioada cu Lewis Hamilton in prim-plan, iar asta pentru ca pilotul Mercedes vorbeste despre principala sa motivatie inainte de a face trecerea la Ferrari, iar asta pentru ca acum se concentreaza pe cucerirea unui nou titlu de campion, ceva care desigur ca nu e usor de realizat.

Formula 1 ii da mari batai de cap lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca Mercedes nu-I poate oferi masina de care are nevoie pentru a castiga un nou titlu de campion, dar in ciuda acestui lucru, isi continua lupta, pentru ca la un moment dat sa aiba sansa de a ridica din nou un trofeu deasupra capului, chiar si la Ferrari.

Formula 1 este etrem de competitiva, insa Lewis Hamilton se concentreaza din plin pentru a obtine cat mai multe victorii, chiar daca se vede infrant in multe randuri de catre rivalii sai, pilotul britanic fiind totusi foarte convins de faptul ca inca mai are o sansa de a castiga un titlu de campion, in ciuda faptului ca misiunea este una extrem de dificila.

“Mă concentrez pe cucerirea celui de-al optulea titlu mondial. A fost greu, desigur, pentru că suntem aici pentru a câștiga. Și dacă nu câștigi, trebuie să-ți schimbi perspectiva. Te gândești cum să te îmbunătățești și să te întorci unde ai fost.

M-am bucurat să am această experiență, dar după trei ani, te gândești: Bine, m-am săturat de asta, să revenim unde ne este locul. Cu mult înainte de a schimba formatul de weekend, era același trei sau patru zile în fiecare weekend. Și măcar poți să-ți schimbi mașina după aceea și să încerci să faci mai bine și să primești o nouă șansă. Și îmi place!”

This post was last modified on mai 9, 2024, 5:24 PM 17:24

Disqus Comments Loading...