X

Formula 1: Declaratiile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Mercedes privind Lewis Hamilton

Formula 1 continua sa ne arate ca Lewis Hamilton si Mercedes se chinuie sa lucreze impreuna si sa obtina victorii in cursele care au mai ramas din acest sezon, un director al companiei vorbind despre motivul principal din cauza caruia britanicul a avut un rezultat atat de prost in Marele Premiu de la Miami, vantul fiind gasit drept vinovat.

Formula 1 ne-a adus o surpriza uriasa weekend-ul trecut, dupa ce Max Verstappen a fost invins de catre Lando Norris, insa Lewis Hamilton a avut o pozitionare foarte slaba, iar Mercedes a oferit explicatiile de mai jos pentru ceea ce s-a intamplat, o rafala de vant fiind considerata problema principala din spatele esecului de la Miami.

Formula 1 nu i-a mai adus lui Lewis Hamilton satisfactia de a deveni campion, de ani buni, fiind dificila chiar si castigarea unei singure curse, iar Mercedes gaseste totdeauna cate o explicatie, in timp ce pilotul britanic spune constant faptul ca masina pe care producatorul i-o ofera pentru fiecare cursa, este de fapt marea problema pe circuite.

“Am fost destul de mulțumiți de timpul pe tur pe care l-a făcut în Q2 și sperăm să repetăm asta în Q3. Nu a fost chiar o problemă cu aderența inițial, iar începutul turului a fost de fapt destul de bun. A avut ghinion că, când a venit să facă 11 ani, a primit o rafală de vânt din spate.

Ceea ce face este că de fapt scade cantitatea de apăsare pe mașină destul de semnificativ. Deci, când a intrat în acel colț, a avut o supravirare destul de mare. Acest lucru duce apoi la temperatură [căldură] în anvelope. Odată ce a ajuns temperatura, aceasta este o secțiune foarte strânsă, întortocheată.”

This post was last modified on mai 10, 2024, 11:27 AM 11:27

Disqus Comments Loading...