X

Gabriela Firea Lanseaza un Atac de ULTIM MOMENT la Nicusor Dan, ce Reclama Candidata PSD

Gabriela Firea, candidata la funcția de primar general al Capitalei, a lansat oficial campania electorală pentru alegerile din 9 iunie, subliniind necesitatea unui lider axat pe „fapte și soluții” în contrast cu „experimentele ratate” ale administrației actuale.

Într-un discurs echilibrat, evitând atacurile directe, Firea a prezentat un bilanț sumbru al ultimilor patru ani, descriindu-l ca punctul de plecare înaintea alegerilor. „Primarul faptelor și soluțiilor sau primarul blocajelor? Asta au de ales bucureștenii pe 9 iunie!”, a declarat Firea, subliniind angajamentul său pentru îmbunătățirea vieții cotidiene a cetățenilor.

Fosta primară a evidențiat beneficiile aduse de fondurile europene, amintind că, în mandatul său anterior, a atras 1 miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii urbane. Acest lucru a permis achiziționarea de 230 de autobuze hibrid și electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze, și construcția unei stații de epurare moderne. De asemenea, a menționat investițiile în rețeaua de termoficare, care acum se realizează cu întârziere, datorită fondurilor atrase de echipa sa.

Firea a subliniat că este esențial să se continue această direcție, având în vedere peste 5 miliarde de euro disponibili pentru București-Ilfov din fonduri europene nerambursabile. „Avem nevoie de echipe pregătite care să gândească și să scrie proiecte pentru oameni, finanțate cu fonduri europene”, a afirmat ea.

La evenimentul de lansare, desfășurat cu ocazia Zilei Europei, au participat figuri importante ale politicii românești, inclusiv premierul Marcel Ciolacu și eurodeputatul Victor Negrescu. Discuțiile s-au concentrat pe impactul pozitiv al fondurilor europene asupra serviciilor de sănătate, educație și transport, subliniind angajamentul României de a maximiza beneficiile membralității sale în Uniunea Europeană.

Firea și-a încheiat discursul cu un apel la unitate și colaborare: „Știu că ÎMPREUNĂ, cu bucureștenii alături, voi răzbi! Pentru București – orașul dorit de oameni!” Aceasta a promis o campanie concentrată pe transparență, integritate și, mai presus de toate, rezultate concrete pentru capitala României.

This post was last modified on mai 12, 2024, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...