X

Sebastian Burduja: Atacurile de ULTIM ORA la Nicusor Dan, ce Reclama Candidatul PNL la Primaria Bucuresti

Sebastian Burduja a criticat în termeni duri gestionarea finanțelor capitalei sub administrația actuală, acuzându-l pe primarul Nicușor Dan de faptul că a înrăutățit situația financiară a orașului, în ciuda veniturilor mărite și a promisiunilor de redresare economică. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri în fața Primăriei Generale.

Conform lui Burduja, documentele prezentate de primar în cadrul unei emisiuni televizate nu reflectă realitatea. “Nicușor Dan a prezentat datele din trimestrul III ale anului 2023, încercând să creeze o imagine favorabilă. Totuși, bilanțul complet de la sfârșitul anului arată clar o creștere substanțială a datoriilor pe termen lung, cu aproape 2 miliarde de lei, și o creștere totală a datoriei cu jumătate de miliard de lei,” a afirmat Burduja.

În plus, Sebastian Burduja a subliniat că, în ciuda unor venituri mai mari cu aproape 3 miliarde de lei în 2023 față de 2020, cheltuielile cu dobânzile au crescut cu aproximativ 100 de milioane de lei, iar datoria Termoenergetică față de ELCEN a crescut de aproape cinci ori, ajungând de la 244 de milioane lei la peste 1 miliard de lei.

“Administrația anterioară nu a fost fără greșeli, dar actuala conducere a agravat problema, ducând Primăria Generală și mai adânc în datorii,” a adăugat Burduja. “Matematica nu minte, iar argumentele folosite de Nicușor Dan nu sunt decât scuze repetitive pentru a masca ineficiența sa administrativă.”

Sebastian Burduja a încheiat apelând la bucureșteni să fie conștienți de realitățile administrative și să contribuie la schimbarea necesară pentru o gestionare eficientă a orașului. “A venit timpul să spunem adevărul și să schimbăm Bucureștiul. Dați mai departe — să se știe!”, a conchis el, cerând transparență și integritate în conducerea capitalei.

This post was last modified on mai 12, 2024, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...