X

Formula 1: Critici de ULTIM MOMENT pentru Lewis Hamilton, Regula pe care REFUZA sa o Respecte

Formula 1 este viata lui Lewis Hamilton, iar pilotul britanic lupta in fiecare cursa pentru a castiga un loc pe podium, insa nu respecta chiar toate regulile, iar una pe care a refuzat sa o respecte timp de ani de zile, ar pute afi impusa mai serios, dupa ce noi critici impotriva sa vin de la presedintele asociatiei soferilor care conduc monoposturi in Grand Prix-uri.

Formula 1 a impus o serie de masuri pentru siguranta pilotilor in cadrul curselor de Grand Prix, interzicand purtarea de bijuterii, insa Lewis Hamilton n-a prea vrut sa respecte regula, el purtand unele in timpul curselor, inclusiv cercei in urechi, iar in cazul unui accident, cu un incendiu, prezenta lor poate agrava ranile de care sufera pilotii.

Formula 1 are multe reguli impuse pentru siguranta pilotilor, iar chiar daca Lewis Hamilton nu vrea deocamdata sa le respecte pe toate, va fi obligat sa o faca, iar asta pentru ca tot mai multe cereri in acest sens vin de la diverse echipe care respecta regulile, deci pilotul britanic nu va putea sa le mai ignore pentru mult timp.

“Este o regulă din motivele corecte. Nu vreau să ajung în fotbal unde sunt mai multe mâini în aer și abuz verbal… trebuie să lucrați împreună. Este un stil pe care l-as fi preferat in acest caz. Și-a arătat corpul și a spus: „Uită-te la asta. Pentru el, cel mai dureros lucru după incendiu, și nu a fost un foc lung.

A fost cauciucul [elastic] din pantalonii săi normali să fie ars în piele. A spus ani de zile [i-a dat] agonie și durere. Și m-a educat. În acest moment am spus că nu vreau să trăiesc aceste consecințe, doar pentru că [nu] îmi dau pantalonii jos și îmi pun chiloții ignifugați. La fel si cu bijuteriile.”

This post was last modified on mai 12, 2024, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...