X

Hailey și Justin Bieber Vorbesc despre Pregatirile pentru Primul lor Copil

Hailey și Justin Bieber, un cuplu celebru cunoscut la nivel global, se pregătesc să intre într-o nouă fază a vieții lor: paternitatea. După căsătoria din 2018, cei doi au făcut recent anunțul mult așteptat că așteaptă primul lor copil împreună. Aceasta veste a fost primită cu mult entuziasm atât de către cuplu, cât și de către fanii lor.

“Ziua în care au aflat vestea a fost cea mai fericită zi din viața lor”, a relatat o sursă pentru revista PEOPLE. “Toți sunt extrem de bucuroși pentru ei, iar Justin este pregătit să se implice activ în creșterea copilului. Acesta este noul său proiect major”, a adăugat sursa.

Detaliile despre sarcină sunt încă ținute sub tăcere, inclusiv sexul bebelușului, dar se pare că Hailey și Justin au deja un nume ales, pe care îl consideră perfect. De asemenea, au început deja pregătirile pentru sosirea noului membru al familiei, decorând cu entuziasm o cameră pentru bebeluș.

Vestea a fost făcută publică prin intermediul unei postări emoționante pe Instagram în data de 9 mai, unde cuplul apare reînnoindu-și jurămintele. Acest gest simbolic marchează nu doar reconfirmarea dragostei lor, dar și începutul unui nou capitol în viața lor împreună.

Decizia de a împărtăși aceste momente cu fanii a fost una foarte personală. “Amândoi au fost extrem de emoționați. Se simt binecuvântați și au fost foarte protectori față de copil din momentul în care au aflat vestea”, a mai spus sursa.

Cuplul a optat să mențină aspectele legate de sarcină într-un cerc restrâns, împărtășind detalii doar cu familia apropiată și prieteni înainte de a face anunțul public.

Cu toate că sunt figuri publice, Justin și Hailey au reușit să păstreze detalii importante ale vieții lor private. Ei s-au căsătorit inițial într-un mod discret la un tribunal din New York în septembrie 2018, urmat de o ceremonie mai elaborată în Carolina de Sud, în septembrie 2019, înconjurată de familie și prieteni.

În timp ce lumea așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii despre acest capitol emoționant, suporterii cuplului le trimit gânduri bune și urări de fericire în această călătorie captivantă către parentalitate.

This post was last modified on mai 12, 2024, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...