X

Nicholas Galitzine și Anne Hathaway: Chimie Scenică și Dedicație Artistică Filmul The Idea of You

Productia cinematografica care aduce în prim-plan chimia scenică impresionantă între Nicholas Galitzine și Anne Hathaway, a devenit la foarte scurt timp un mare succes. Fanilor pare sa le placa modul în care arta și dedicarea artistică își pun amprenta asupra fiecărui aspect al filmului.

Nicholas Galitzine dezvăluie că testul de chimie cu Anne Hathaway a fost “cea mai intimidantă audiție la care am fost vreodată solicitat”. El a trebuit să faca mai multe scene cu Anne, să o convingă să danseze și să faca o serenada.

Prima inaltanire dintre Nicholas și Anne Hathaway în timpul lecturii de chimie a dezvăluit o admirație profundă. Nicholas apreciază versatilitatea și talentul remarcabil al Annei, descriind-o ca fiind “o ființă umană extrem de radiantă și frumoasă”.

Anne Hathaway a colaborat indeaproape cu Amy Williams, designerul de producție al filmului, pentru a asigura autenticitatea galeriei de artă Solène. Împreună au selectat opere de artă de la artiști locali, contribuind semnificativ la atmosfera filmului.

Scenele din Coachella au fost de fapt filmate în Atlanta. Producția a recreat festivalul de muzică într-un câmp și a angajat aproximativ 500 de figuranți pentru a juca fani. Nicholas a explicat: „Coachella a fost filmat la ora 3 a.m., iarna, în Atlanta, și am avut aproximativ 500 de figuranți pe care i-am plasat în diferite puncte ale concertului. Și chiar și a cânta în fața a 500 de oameni “

Scenele de pe plajă au fost filmate in Georgia. „În realitate, suntem în Savannah, Georgia. Inghetand in apa ”, a spus Nicholas.

În scena în care Solène călătorește la New York pentru a se întâlni cu Hayes la hotelul său, Anne a ajuns să poarte propria pereche de pantofi Alaïa cu costumul ei.

“Eram într-o armă și ea doar a spus: „Am pantofii perfecti pentru această ținută”. A fost atât de important pentru ea să se simtă sexy în acel look și a fost important pentru acea scenă,” a spus Jacqueline.

Scena incitanta în care Hayes o sărută pe stomac pe Solène a fost ideea lui Nicholas, dar la filmări, momentul nu a decurs tocmai conform planului. “Mă gândesc, OK, voi face ceva foarte sexy aici. O să-i sărut stomacul, iar fanii vor înnebuni “, a explicat el. „În momentul în care merg să o fac, ea își scufundă stomacul sub apă, iar eu înghit o gură întreagă de apă de mare și încep să mă inec”. Momentul sexy a ajuns în ultima parte a filmului, mai putin momentul de inec.

Nicholas și membrii trupei August Moon, inclusiv Jordan Aaron Hall și Jaiden Anthony, au legat prietenii strânse jucând Mario Kart și participând la diverse activități în timpul filmărilor, fapt ce a ajutat la transpunerea acestei chimii și pe ecran.

Nicholas și restul membrilor trupei August Moon au participat la un “tabără pentru băieții de trupă”, pregătindu-se intens pentru coregrafii și scene muzicale, ceea ce a implicat repetiții extenuante dar pline de distracție.

Deși experiența muzicală din film a fost captivantă, Nicholas mărturisește că nu prevede o carieră ca pop star, deși admirația sa pentru muzicieni rămâne profundă.

Adaptarea cinematografică a introdus modificări față de cartea originală, inclusiv un final diferit care oferă personajelor o reuniune emoționantă, subliniind diferențele dintre cele două medii artistice.

This post was last modified on mai 12, 2024, 6:07 PM 18:07

Disqus Comments Loading...