X

OMV: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT Romanilor prin Benzinarii

OMV, una dintre cele mai mari retele de benzinarii din toata Romania, a facut un anunt oficial foarte important, prin care le dezvaluie romanilor ceea ce da gratuit in aceasta perioada in toata tara, iar vestile sunt excelente pentru romanii care sunt in cautarea unor bilete la Electric Castle, dar nu si doar pentru acestia.

OMV anunta in mod oficial faptul ca, romanii care ajung in benzinarii sale si cumpara orice folosind un card bancar Mastercard, vor avea ocazia de a castiga unul dintre cele 150 de abonamente pentru Electric Castle, pe care lantul de benzinarii le ofera in aceasta perioada si vorbim despre abonamente Premium Pass, cu beneficii multiple.

Conform celor de la OMV Romania, este imperios necesar sa facem platile doar cu un card bancar Mastercard, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite, deci daca folositi un card VISA, sau de orice alt tip, atunci nu veti intra in tragerea la sorti pentru castigarea premiilor oferite de catre companie acum.

OMV Romania explica pe propriul website ceea ce inseamna participarea la aceasta campanie speciala, astfel ca oricare dintre romanii din intreaga tara isi pot face o idee foarte clara cu privire la conditiile participarii, iar tot acolo trebuie sa intram pentru a inscrie bonul de achizitie si a fi luati in considerare pentru castigarea premiilor.

Oare e prea devreme să ne gândim la vară, muzică și distracție? Zi-ne tu sau hai mai bine să câștigi unul dintre cele 150 de abonamente Premium Pass la Electric Castle: Cumpără orice din stațiile OMV cu cardul tău MasterCard! Înscrie bonul pe website-ul campaniei și poți câștiga.

This post was last modified on mai 13, 2024, 7:59 PM 19:59

Disqus Comments Loading...