X

Anuntul FAN Courier Oficial de ULTIM MOMENT, ce Aduce in Atentia a Milioane de Romani

FAN Courier, cea mai mare compania de curierat din toata Romania, a decis sa-i surprinda complet pe romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial ceea ce da gratuit, iar dupa cum puteti vedea si mai jos vorbim despre un voucher de 500 de LEI la Zalando, pe care-l putem folosi pentru a cumpara orice dorim.

FAN Courier explica mai jos mecanismul campaniei, iar de aceasta data vorbim despre un concurs real, pentru ca este organizat prin intermeidul paginii oficiale a companiei, de pe reteaua de socializare Facebook, astfel ca merita sa va uitati cu atentie la informatiile care sunt publicate de catre companie chiar acum.

Anuntul FAN Courier Oficial de ULTIM MOMENT, ce Aduce in Atentia a Milioane de Romani

Facem FANboxing la premii pe bune! Dacă ești mereu în pas cu ultimele trenduri în materie de fashion, acest concurs este pentru tine.

Fă-ți o poza în fața unui FANbox din orașul tău și intră în concursul nostru pentru șansa de a câștiga un voucher Zalando în valoare de 500 lei. Lasă-ți pasiunea pentru modă să strălucească și arată-ne pasiunea ta pentru modă.

Urmează pașii pentru înscriere:

  • Fă-ți o poză în fața unui FANbox.
  • Postează poza sau pune-o la story pe profilul tău, setat ca public.
  • Dă tag paginii FAN Courier.

Acest concurs se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, între 10 și 20 mai 2024. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, folosind platforma Comment Picker și anunțată aici, în postare, în comentarii, dar și la story pe IG&FB.

*Toate pozele înscrise atât pe Facebook, cât și pe Instagram se cumulează. Extragerea se realizează prin tragere la sorți prin platforma Comment Picker, alegând câștigătorul/câștigătoarea dintre toți cei care au postat pe wall sau în story și au dat tag paginii @FAN Courier.

Prin postarea unei poze pe profil și/sau story cu tag către FAN Courier, utilizatorii își oferă acordul ca pozele lor, împreună cu prenumele și inițiala numelui să fie afișate în materiale de promovare pe paginile sociale FAN Courier.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...