X

BANCA Transilvania: Informarile Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia IMEDIATA a Clientilor din Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare banca comerciala din toata Romania si din Europa de Sud-Est, a publicat o informare oficiala de ultim moment, despre care ar trebui sa stie milioane de romani din intreaga tara la ora actuala. Vorbim despre o serie de informatii pe care BANCA Transilvania le aduce in atentia noastra, pentru a ne informa in legatura cu ceea ce ar trebui sa stim despre evolutia rezultatelor sale financiare la inceput de an 2023.

BANCA Transilvania explica faptul ca 92% dintre clienti sunt digitalizati, adica folosesc serviciile online pe care banca le are, dar si inclusiv cel putin o aplicatie a acesteia, astfel ca au acces la o varietate de informatii direct din dispozitive mobile sau PC-uri. In ceea ce priveste economii, BANCA Transilvania spune ca a incurajata acest tip de comportament, oferind optiunea Round Up pentru romanii interesati, iar peste 12.000 dintre clienti o utilizeaza lunar.

BANCA Transilvania: Informarile Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia IMEDIATA a Clientilor din Romania

BANCA Transilvania confirma si faptul ca BT Pay are peste 200.000 de utilizatori noi, o perioada record de utilizatori noi in doar trei luni de zile, cresterea fiind una insemnata pentru banca, iar asta vine ca o veste excelenta pentru ea in acest moment. Mai mult decat atat, dintre cele 6.1 milioane de carduri emise de catre BANCA Transilvania, 3.8 milioane sunt unice in wallet-uri precum BT Pay, Apple Pay, Google, Pay, Fitbit Pay, sau Garmin Pay.

BANCA Transilvania afirma deasemenea ca aplicatia BT Go, dedicata companiilor, are 80.000 de clienti la ora actuala, realizandu-se nu mai putin de 500.000 de plati prin intermediul ei in primele luni ale acestui an. Numarul platilor cu telefonul a crescut deasemenea cu 40% in prima parte din 2024, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2023, astfel ca vorbim despre o diferenta substantiala, care arata cat de dornici sunt romanii sa le foloseasca.

BANCA Transilvania afirma deasemenea ca ar fi in „primul val” al implementarii tehnologiei artificiale in banking, aducand in atentie o colaborare cu Microsoft pentru integrarea 365 Copilot, dar si Github Copilor, spre beneficiul clientilor din toata Romania.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...