X

Nicola Coughlan ripostează împotriva celor care o critică pentru aspectul fizic insistând asupra scenelor nud din „Bridgerton”: „F–k you”

Nicola Coughlan, cunoscută pentru rolul său din serialul de succes „Bridgerton”, a răspuns celor care o critică pentru aspectul fizic într-un mod puternic și decisiv. Actrița a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Stylist că a insistat asupra unor scene nud în sezonul 3 al serialului, alături de colegul ei de platou, Luke Newton, pentru a sfida criticii și a promova pozitivitatea corporală.

În interviul său, Nicola Coughlan a mărturisit că a cerut în mod special să fie incluse anumite replici și momente în serial. „Există o scenă în care sunt foarte dezbrăcată pe cameră, și asta a fost ideea mea, alegerea mea,” a spus ea. „A fost ca un mare ‘f–k you’ pentru toate discuțiile despre corpul meu; a fost incredibil de împuternicitor.”

Coughlan a adăugat că s-a simțit frumoasă în acel moment și a reflectat asupra impactului pe termen lung: „M-am gândit: ‘Când voi avea 80 de ani, vreau să mă uit înapoi la acest moment și să îmi amintesc cât de extraordinar de bine arătam!’”

Interpretând rolul lui Penelope Featherington în serialul de pe Netflix, Coughlan a filmat pentru prima dată scene de sex în „Bridgerton”. Ea a povestit pentru Los Angeles Times despre cât de confortabilă s-a simțit alături de Luke Newton, care interpretează rolul lui Colin Bridgerton. „Până la sfârșitul zilei, amândoi stăteam sub o pătură, neîmbrăcați, doar relaxându-ne. Ne-am gândit: ‘De asta o fac nudistii’,” a amintit ea.

Actrița de 37 de ani nu a fost întotdeauna entuziasmată de perspectivele scenelor nud. Ea a povestit cum s-a simțit îngrozită după ce a încercat un tanga fără bretele, care ar fi trebuit să servească drept îmbrăcăminte de protecție în timpul filmărilor. „Am mers la baie și m-am uitat în oglinda de lungime completă. Am zis: ‘Absolut nu’. L-am ascuns în coșul de rufe. M-am gândit: ‘Cum voi face asta?’”

Nicola Coughlan nu este străină provocărilor și situațiilor incomode, inclusiv a criticilor legate de aspectul fizic. De-a lungul anilor, ea a fost o voce puternică pentru pozitivitatea corporală și a luptat împotriva celor care o critică. Într-o postare pe Instagram din 2022, ea a cerut criticilor să o lase în pace.

„Bună! Dacă aveți o opinie despre corpul meu, vă rog, vă rog să nu o împărtășiți cu mine,” a scris ea alături de un selfie în oglindă. „Majoritatea oamenilor sunt drăguți și nu încearcă să fie ofensivi, dar eu sunt doar un om real și este foarte greu să suport greutatea a mii de opinii despre cum arăt – primite direct în fiecare zi,” a continuat Coughlan.

Ea a concluzionat: „Dacă aveți o opinie despre mine, e în regulă. Înțeleg că sunt la TV și că oamenii vor avea lucruri de spus și de gândit, dar vă implor să nu mi le trimiteți direct [emoji cu inimă].”

Primele patru episoade ale sezonului 3 din „Bridgerton” vor fi disponibile pe Netflix începând cu 16 mai, urmând ca următoarele patru episoade să fie lansate pe 13 iunie.

Nicola Coughlan își folosește platforma pentru a combate criticile legate de aspectul fizic și pentru a promova pozitivitatea corporală. Insistența ei asupra scenelor nud din „Bridgerton” nu este doar o declarație artistică, ci și un mesaj puternic pentru toți cei care încearcă să o critice.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:04 AM 10:04

Disqus Comments Loading...