X

Cererile URGENTE ale lui Lewis Hamilton pentru Sefii din Formula 1

Lewis Hamilton a lansat o serie de cereri urgente pentru sefii din Formula 1, iar asta pentru ca in atentia lor aduce o nevoie de schimbare pentru cursele care au loc in momentul de fata la Monaco, totul din cauza faptului ca masinile au evoluat si exista riscuri mai mari pentru soferii care le conduc.

Lewis Hamilton afirma ca nu au existat schimbari foarte mari pentru circuitul de Formula 1 de la Monaco in ultimii ani, insa este nevoie de largirea pistelor pentru ca soferii sa fie in siguranta cand fac manevre pe circuite, el cerand deasemenea modificari care sa genereze si mai multa variabilitate pentru curse.

Formula 1 este un sport foarte competitiv, care a ramas extrem de popular tocmai multumita schimbarilor care s-au facut de-a lungul timpului, pentru a-l mentine in atentia lumii intregi, insa iata ca este totusi nevoie de mai mult decat atat, deoarece nu doar Lewis Hamilton e nemultumit de situatia actuala.

“Monaco nu s-a schimbat prea mult, mașinile devin mai mari și există un risc uriaș de a se ciocni cu barierele. Mi-aș dori să avem drumuri mai mari și ca pista să fie mai lată, dar nu cred că va fi vreodată așa pentru că este doar un loc mic. Cursa este în mod continuu aproape aceeași.

Este o cursă cu o singură oprire, așa că aș spune că poate aveți cauciucuri speciale pentru această cursă, astfel încât să aveți mai multe opriri la boxe, să creați mai multă variabilitate. Sefii F1 pot veni cu siguranță cu un anumit weekend, pentru acest weekend anume, ar trebui să vină cu o formulă nouă pentru el, în loc să fie pur și simplu la fel.”

This post was last modified on mai 24, 2024, 12:44 PM 12:44

Disqus Comments Loading...