X

Problemele de care se PLANGE Lewis Hamilton Inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco

Formula 1 continua in acest weekend cu Marele Premiu de la Monaco, iar Lewis Hamilton se confrunta cu o serie de noi dificultati in masina Mercedes, pentru ca in rundele de calificare nu a avut chiar atat de mult succes in fata pilotilor concurenti, insa britanicul spune ca inca se lucreaza la imbunatatirea masinilor pe care le conduce.

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar Lewis Hamilton spune ca implementarea imbunatatirilor pentru masinile Mercedes se intind pe saptamani intregi, astfel ca la Marele Premiu de la Monaco nu era de asteptat sa se vada ceva semnificativ din punct de vedere al schimbarilor pentru performantele sale.

Formula 1 a trecut de jumatatea acestui sezon, insa rezultatele pe care Lewis Hamilton le are sunt cu mult sub asteptari, astfel ca ramane de vazut in ce masura Mercedes isi va pastra increderea in pilotul britanic, mai ales ca acesta nu reuseste sa castige vreuna dintre cursele in care concureaza in momentul de fata, din pacate

.

“Nu aș spune că nu a fost o prioritate, dar întregul weekend a fost prioritatea pentru a îmbunătăți peste tot. Dar mai ales de la sfârșitul anului trecut și apoi tot anul acesta, a fost destul de rău într-o sâmbătă, dar este ceea ce este. Voi continua să lucrez la asta și până acum nu am ajuns într-un loc puternic.

Dar au mai rămas o mulțime de curse pentru a rezolva asta. Există suficient timp pentru a rezolva toate cutele din performanța mea și a mașinii. Nu sunt prea obosit de asta, performanța mea la cursă este destul de decentă, așa că, din fericire, pot să mă întorc la asta.”

This post was last modified on mai 25, 2024, 10:53 AM 10:53

Disqus Comments Loading...