X

Trucul Oficial BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, Adus in Atentia MILIOANELOR de Clienti

BANCA Transilvania, principala institutie financiara din Romania si in Europa de Sud-est, aduce in atentia a milioane de clienti din toata tara un truc despre care foarte multi nu stiau, dar care le poate face viata mult mai usoara. Vorbim despre un serviciu nou implementat de catre BANCA Transilvania pentru clientii din Romania, in baza lui romanii avand posibilitatea de a isi reincarca cartelele SIM folosind direct aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania a implementat aceasta functionalitate pentru a-i ajuta pe romanii din intreaga tara sa se bucure de un sistem mult mai rapid si mai usor de a isi reincarca oricare dintre cartelele SIM pe care le au. Alte banci din afara Romaniei ofera de ani de zile sisteme similare pentru clientii lor, insa e bine ca BANCA Transilvania a decis sa implementeze intr-un final si in tara noastra acest sistem, foarte facil.

Trucul Oficial BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, Adus in Atentia MILIOANELOR de Clienti

BANCA Transilvania ne permite sa reincarcam foarte rapid do cartela SIM prin accesarea unui meniu dedicat din aplicatia BT Pay, cu ajutorul acestuia putand fi transferati banii catre numarul de telefon care necesita reincarcare, in doar cateva secunde. Avand in vedere ca reincarcarea se face cu bani direct din contul de la BANCA Transilvania, nu e nevoie sa accesam vreo aplicatie a vreunui operator de telecomunicatii, asa cum se intampla pana acum.

BANCA Transilvania transfera in mod automat creditul catre numarul de telefon pe care l-am ales, insa nu poate face reincarcari direct cu extraoptiuni pentru cartele, ci doar cu credit normal, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru. Asta inseamna ca nu veti vedea chiar toate bonusurile pe care le ofera operatorii de telecomunicatii, insa BANCA Transilvania ne ofera totusi o metoda foarte simpla de a reincarca cartele SIM.

BANCA Transilvania ne permite sa descarcam aplicatia BT Pay in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar daca sunteti interesati sa o folositi, este imperios necesar sa nu o descarcati din vreun alt magazin de aplicatii.

This post was last modified on mai 25, 2024, 11:05 AM 11:05

Disqus Comments Loading...