X

VIDEO: Testul OFF-ROAD pentru DACIA Duster 2024 cu Surprizele Noului SUV

DACIA Duster 2024 este disponibila de nu foarte multa vreme pe pietele din intreaga lume, clientii interesati de noul model de masina, avand posibilitatea de a o cumpara, iar primele review-uri privind manevrabilitatea sa off-road incep sa apara. Mai jos puteti vedea un test off-road pentru DACIA Duster 2024, care ne arata cum vom putea utiliza viitorul SUV pentru a calatori in afara drumurilor publice, daca dorim.

DACIA Duster 2024 beneficiaza de un sistem de tractiune integrala, care combina motoare termice cu motoare electrice, pentru a le oferi soferilor posibilitatea de a se deplasa pe teren accidentat mai usor decat inainte. Dupa cum puteti vedea si in clipul video, DACIA Duster 2024 are un diferential blocabil, astfel ca tractiunea este oferita acolo unde este nevoie de ea, pentru deplasarea mai usoara chiar si cand nu toate rotile ating pamantul.

VIDEO: Testul OFF-ROAD pentru DACIA Duster 2024 cu Surprizele Noului SUV

DACIA Duster 2024 are deasemenea si software imbunatatit pentru a afira informatii cu privire la unghiul de inclinatie al masinii si nu doar atat, asa ca soferii vor putea sa se deplaseze mai usor pe acolo pde unde in mod normal deplasarile erau mai dificile. DACIA nu s-a oprit totusi doar la atat, iar asta pentru ca DACIA Duster 2024 are inclusiv noi bare anti-ruliu care imbunatatesc deplasarile in aceste conditii, indifent de tractiune.

DACIA Duster 2024 beneficiaza si de un sistem electronic mai eficient in compensarea faptului ca sasiul este mai rigid decat in versiunile anterioare, deci trecerea intre diverse tipuri de teresn se face mult mai usor decat in trecut. Placile de protectie pe care DACIA Duster 2024 le are sub caroserie sunt deasemenea mai dure, pentru a rezista mai bine in cazul impactului cu diverse obstacole, dar masina este suficient de inalta pentru a face fata usor problemelor.

DACIA Duster 2024 este gandita ca o masina foarte versatila, capabila sa se deplaseze pe diverse tipuri de teren, iar cei care se temeau ca masina nu va fi disponibila cu tractiune 4×4, ar trebui sa fie destul de linistiti din acest punct de vedere.

This post was last modified on mai 26, 2024, 1:31 PM 13:31

Disqus Comments Loading...