Samsung Galaxy S III – den første smartphone med fuld HD 1080p-skærm og keramisk etui?

  Enheden på billedet ovenfor ville være Samsung Galaxy S III, en Android-smartphone, der burde har en 1.5 GHz Samsung Exynos quad-core-processor, LTE-forbindelse, et 8 megapixel kamera, et keramisk kabinet og en 4.8-tommer skærm med 1920 x 1080 opløsning, fuld HD 1080p og 16:9-forhold. I praksis vil Samsung gerne gøre Retina Display på iPad 3 og iPhone 4/4S glemt af en skærm med den højeste opløsning, der nogensinde er vist på en smartphone. Alt er selvfølgelig kun et rygte i øjeblikket, men hvis det er sandt, så har Apple måske nogle problemer med udviklingen af ​​iPhone 5.

  Ideen om at implementere en skærm med en sådan opløsning i en smartphone virker ret mærkelig for mig, selvom skærmen er meget stor. Quad-core processoren og grafikkortet kan understøtte det uden problemer, men det bliver interessant at se, hvordan applikationerne og hjemmesiderne præsenteres på en skærm med sådan en opløsning. Full HD 1080p opløsning ville være ideel på en tablet, men det er stadig uvist, hvor nyttigt det vil være på en smartphone. Jeg er overrasket over rygtet, og hvis Samsung kan producere en så interessant smartphone, der også er nem at bruge, så kunne iPhone 4S have en mere end tilstrækkelig konkurrent.

48 KOMMENTARER

  1. In orice caz , cine ar dori sa aibă un smartphone de 4.8 inch, nici nu cred ca ar incapea prea ușor in buzunar, la fel si cu Galaxy Note.

  2. daca vrei sa porti telefonu asta cu tine…il porti in reverenda de preot,in caciula sau iti faci pantaloni la comanda cu buzunare XX large 🙂 sa fim seriosi acum…vrem tigle sau telefoane?

  3. Eu am sgs2 si daca designul lui sgs3 va fi asta cu siguranta va avea aceasi marime ca si sgs2,practic se inlatura bezelurile de la home buton si de la casca de difuzor.
    Imi plac comenturile astea,vrem telefoane nu tigle:)),stai sa apara,sa vedem ce mai vreti dupa aia;)
    Chiar nu vrea nimeni rezolutie full hd si format 16:9?Toti va doriti 4:3,este?Defapt cine si-ar dori sa isi utilizeze smartphoneul ca o cosnola de jocuri sau un player hd pentru un led tv,bleah,ce naspa,nu vrem asa ceva….

  4. Sa fim seriosi arata bestial telefonul din poza si iti pun ca toti vati dori un asemenea telefon cu asa rezolutie. Daca il scoate pasta apple a festelit-o

  5. Daca vine cu FHD, o sa muste bine din cota de piata a iPhone-ului, iar 4S nu o sa fie un competitor pentru SIII, poate 5-ul…

  6. mama ce as rade sa scoata apple iphone 5 cu ecran de 4.5” sa vad ce mai spuneti voi astia …
    telefonul este bestial ..o singura intrebare am , ce vrea sa insemne carcasa ceramica??

  7. Asa ca fapt divers am pus sgs-ul 2 al meu peste imaginea acestui presupus sgs3,si este cu 2 mm mai lata si 4 mm lai lunga decat actualul sgs2,nu stiu de ce,ar cu siguranta cred ca asta va fi urmatorul sgs3,mai vorbim peste o luna cand apare,o sa tin minte acest thread:)

  8. tind sa semene cu noile lor tv,smart tv
    uden kanter
    interesante informatii,dar cam marisor pt gusturile mele
    ramane de vazut cum se descurca

  9. Problema e alta ….surse din interiorul samsung spun ca si iphone 5 e conceput cu ecran mai mare fara margini …cine vrea telefon sunt 1100 o caruta ..cine vrea smartphone in 2012 stie sigur ca toate sunt cu ecran de 4 inch in sus ….

  10. daca l-ar dimensiona pentru 4,3″ ar fi fost cit iphone-ul sau o idee mai mic decat s2 si cu siguranta Apple ar fi avut de pierdut mult pina ar scoate urmatoarea serie…la 4.8″ nu e rau pt navigatie,dar la uzul de zi cu zi la purtator te face sa fii prea precaut cu el…eu vad cum e cu iphone 4 in buzunar cind sint in masina…pe asta ar trebui sa il scoti de fiecare data cind te asezi,descalti…prea complicat…dar fiecare cu gusturile…sa-i uram bun venit pe piata si sa vedem ce stie sa faca si ce autonomie va avea..:)))

  11. Arata bestial! DAR
    nu imi place marketingul Samsung! astia arunca tot felul de zvonuri fara ceva concret! zvonuri cu telefoane la stadiu de mina pe hartie pentru a incretii fruntile utilizatorilr de terminale Apple, cat si inginerilor sai! in felul asta Apple ocoleste designul de mai sus pentru a evita o eventuala “copiere” a designului unui produs neanuntat DAR aparut intr-o reclama ascunsa a altui produs…ce cred eu defapt? Samsung are “cartite” in laboratoarele Apple si cam tot ce apare nou pe la samsung lg si mai nou huawei sunt terminale fortate, necoapte, netestate pentru a acapara piata terminalelor mobile unde Apple este lider in vanzari si inovatie
    De exempu!! cand se zvonea de apartia iPhone 5 (adica iPhone 4S de acum) se vehicula o camera de 5mpxl de la Sony pentru viitorul asa zis iphone 5. Fraierii de la Samsung au pus mana repede si au upgradat camera de la nexus S cu una de 5!!! sa fie in trend cu iphone 5..ce sa vezi teapa! de aceeea au si amanat lansarea galaxy nexus si nu au reusit sa implementeze camera de 8mpxl, iar galaxy nexus a ramas cu camera de 5mpxl! nimic de zis, este un super telefon! dar daca avea camera de 8 calca pe coada sau chiar batea la cur un iphone 4s!

  12. numai comentarii invidioase legate de design si marime si etc, ramaneti la 3’5 voi astia finuti , apple daca nu fac ceva in privinta asta sunt varza

  13. Eu am un i4 si un i4s. Sora mea si-a luat de curand un sgsII. Ce concluzie am tras eu: camera este foarte buna(poze si video), culorile display-ului sunt foarte vii, se misca foarte bine pe internet…Ce nu imi place: meniul foarte incarcat si complicat in comparatie cu ios 5-ul de la apple, dimensiunile telefonului cam mari pt mine(uneori si iphone-ul ma incomodeaza). Concluzia este ca nu as schimba iphone-ul pe nici o marca indiferent de ce caracteristici ar scotea. Full HD pe un telefon nu cred ca este ceva foarte util pt ca la dimensiunea unui ecran de telefon nu cred ca o sa fie ceva foarte vizibil.

  14. Nu înțeleg de ce fani Apple nu recunosc ca Samsung a început sa conceapa produse mai bune decât rivali lor americani. Da nu uitam ca părți componente ale oricărui produs de Appel este fabricat de o sub divizie a lui Samsung Electronics așa ca in momentul in care folosesti un IPhone sau un Iphad de fapt folosesti un Samsung.

  15. @ Mankid40 : bine zis
    @Stefan 479 : un ecran mare nu inseamna un telefon si mai mare, sau chiar ai nevoie de niste margini late ca la ipad? si nu fa pe fanboy’u ,nu cred ca nu ti’ar placea un ecran mare pe care sa poti umbla relaxat

  16. Poate ca scaleaza doar browserul de internet si anumite programe sa foloseasca o rezolutie mai mica si rezolutia maxima fullhd sa fie folosita doar in afisare de continut media (filme poze jocuri) ar fi super sa fie asa. Atunci chiar trebuie testat totul la sange si ales cel mai bun pt nevoile userului respectiv. Hai odata cu ele ca nu mai am rabdare.

  17. @Moss Îți respect părerea si ai dreptate , dar sa nu fie exagerat…Adica sa nu fie mai mare de 4 inch si ca sa se poată țină in mână lejer…

  18. 4,8? Sa o creada Samsung ca am sa cumpar eu ditamai caramida aia sa merg cu ea in buzunar. Ar trebui sa se cheme Samsung MobiDick. :). Si da, sunt fanboy, dar BB. 😀

  19. Eu nu cred ca va fi mai mare ca dimensiune decat SGS 2. Daca ar lua si Apple exemplu sa mai taie din bezel, ar fi si iPhone-ul cu ecran mai mare la aceleasi dimensiuni.

  20. Daca vrei ecran mare mai bine iei tableta si vorbesti pe skype ,viber samd …nu renunt la ios pt android si nu am sa cumpar o paleta 4,8 chiar daca e de la apple

  21. @Xytz …..ce simplu ai rezolvat treaba .ai dat tu raspunsul corect …ce te costa da ca tu gindeai putin ….respectul tuturor ..cred ,,,!!!…un iphone 3gs are aceste dimensiuni 115,5×62,1×12,3mm iar un galaxy s2 are fix ecran de 4,65 inch …si a incaput in 129,8×68,8×9,5mm …..scoate acele margini si vezi unde incape 4,8 ….Adevarat ce mare piatra de moara cari tu in spate ….

  22. Daca apare telefonu asta il cumpar 🙂 , si vand iphone-ul 4S . Nu sunt curios de ce zice lumea 🙂 dar e chiar frumos 🙂 samsungul din poze 🙂 . Sau astept sa vad cum o sa arate iphone 5 🙂 . Si daca e cu ecran mic 🙂 , nici nu o sa mai stau pe ganduri .

  23. @andrei. Daca nu le tii pe amandoua vei pierde bani la greu pt ca intotdeauna iti vei dori ceea ce nu ai. E psihologic. Plus ca un iphone dupa ce l ai cumparat il vinzi mult sub pret. Si dupa aia il schimbi cu iphone 5 si tt asa . Sfat cumpara l si tine si s ul si sa vezi cum pe viitor o sa te gandesti extrem de mult ce are celalalt ca sa mai merite sa schimb in momentul in care le ai pe amandoua. Asa am patit eu f mult timp eram in dilema. E doar o parere nu trb sa o iei in serios s au neaparat ca un sfat calificat insa o sa vezi dupa ce dai iphone ul numai la ceva de la apple te vei gandi.

  24. Adrian , sa inteleg ca tu ai vreo problema cu marimea ? 🙂 si ai crezut ca toti vom face misto de tine cand ai trecut de la nokia 3100 la iphone ? ^_^

  25. Valy , multumesc de sfat dar problema este ca daca le-as tine pe amandoua 🙂 ar insemna sa tin blocati cam 1000 de euro . Iar suma aceasta este peste bugetul alocat telefoanelor mobile . Eu acum doar astept sa vad Cu ce vin nou toate companiile 🙂 . Probabil si htc-ul v-a veni cu ceva frumos . Dar daca iphone-ul nu vine cu un design nou 100% voi trece pe altceva .

  26. @Victor Preda: multumesc pentru dovada ta clara ca eu nu gandesc. Ia spune te rog, cum ai inteles tu ca mie mi-a placut (macar putin) generatia aia de IPhone? Sunt pe Apple numai si numai din motivul bateriei slabe de pe BB 9900. Am avut o luna SG II si ca si ochelarist pot sa-ti spun un lucru: display-ul are problemme mari cu saturatia, contrastul si dinamica: primele doua sunt prea mari, de unde rezulta a treia foarte mica. Te-ai intrebat de ce predomina negrul pe UI-ul de pe SG II?

  27. Da m-am intrebat,pentru ca negrul inchis fara pic de spalacire este o caracteristica noua a superamoled si tv-urilor hd,ai vazut vreodata negrul acela pe iphoneul tau?

  28. Nu va mai contraziceti inutil: cel mai bun telefon e cel pe care- l ai, cel mai rau e celalalt, pe care l-ai vrea si atunci incepi, ca e prea mare, ca are negrul prea negru, ca e paleta, etc. Daca un telefon bun nu inseamna obligatoriu iPhone, ce parere aveti de LG 4x?

  29. Dar de Nokia 808 PureView ce parere aveti? Are o camera de 41 mp…
    Chiar nu stiu cu ce ar putea sa vina iPhone 5 sa mai impresioneze…

  30. Urat e.. Urasc telefoanele cu ecran edge-to-edge ! mai e si ditamai telefonu …
    Sa nu mai spunem ca nu sunt in stare sa ascunda niste senzori amarati…
    “Pe sub usa mai intra?”

  31. Intrebari: Telefoanele au devenit media-playere?De ce au aparut tabletele?Unde ramane conceptul de “telefon” cu care apelezi,trimiti sms-uri?Cat timp mai este pana un telefon va ajunge cat un ecran de laptop?La Nokia 808 PureView unde este telefonul,deoarece aparat foto este,camera video este,dar telefon?Nu pare mai usor sa ai un telefon decent pentru ceea ce inseamna telefon,iar daca vrei super rezolutii,super viteze,super etc-uri sa folosesti o tableta?Am un iPhone 4S alb,e dragut,merge bine,sunt multumit de el.Pentru multimedia folosesc iPad2.E perfect.Care este ideea unui telefon cat o tableta?