iPhone 4S kan jailbreakes på iOS 5.1 med Gevey Ultra S

  I løbet af dagen søndag annoncerede Gevey-virksomhedsrepræsentanter på virksomhedens Facebook-side, at de nye Gevey Ultra S-kort vil fungere med den nye iOS 5.1. I betragtning af at det er umuligt at holde basebåndet på en iPhone 4S intakt under opdateringsprocessen, er det logisk at antage, at disse kort afkoder det nye basebånd i iOS 5.1. Dem fra Applenberry hævder, at de fra i morgen vil levere de første kort, der låser iPhone 4S-terminalen op på denne version af operativsystemet, så andre tidligere købte kort bør ikke købes til iOS 5.1.

  Desværre for ejerne af iPhone 4-terminaler er der stadig ingen nyheder vedrørende muligheden for afkodning, men sandsynligvis vil vi i fremtiden have mere information om kortene under udvikling.

19 KOMMENTARER

  1. Pacat ca nu se poate face upgrade la cele deja existente, sa dam 50euro de fiecare data cand se schimba versiunea de IOS, mi se pare cam scump.

  2. Decat sa faci decodare cu gevey, mai pui max 50 de euro , poate si mai puțin si iti faci decodare oficială si nu te mai stresezi dupa. Părerea mea

  3. Si eu asi cumpara un gevey din asta dar nu reusesc sa il activez. Pe unde am incerca nimeni nu a reusit. Stau cu el in saltar de vreo 3 luni . Stiti careva vreun service unde pot sa il activez in bacau? Toata stima!

  4. @Spider Cu cartela gevey poti face si activarea, sunt baietzi pe okazii care vand cu 80 – 100 ron cartela special programata pentru reteaua ta si cu ea faci si activarea, eu asa am facut.

  5. Nu am nimic de vanzare pe vreun site, eu am cumparat 2 cartele gevey care mi-au fost si imi sunt de folos, doar am vrut sa ajut imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Oricum nu consider ca am facut reclama cuiva sau mie postand comentariul de mai sus!
    God dag!

  6. Eu mi-am facut neverlocked 4s-ul cu 140 de euro si am terminat cu problemele. Mai scump dar merita in timp! Va sfatuiesc sa faceti la fel. Inclusiv cand il vinzi isi pastreaza pretul.

  7. Multumesc foarte foarte mult, dar e in bacau DARCLE asta? Toata stima pentru toti si pentru ajutorul care il gasim aici pe forum!

  8. momentan am un 4s cu 5.0.1 cu jailbreak dar este codat pe vodafone anglia. mi s-a spus ca pot face unlock permanent prin imei si devine neverlocked dar va trebui sa-i dau restore in itunes.ceea ce rezulta in update automat la 5.1 pt care nu este jailbreak.
    Merita sa fac unlock prin Imei si sa astept jailbreak pt 5.1 sau mai am varianta sa cumpar o cartela Gevey care face unlock pe 5.0.1 da mai nou a aparut si pt 5.1 ? care e varianta mai buna unlock prin imei?

  9. hej.
    i-am dat update la versiunea 5.1 am avut 4.3 pe iphone 4..
    iar acum nu mai pot activa iphonu ,..im cere cartela de activare
    eu am un un gevey..dar nimic..posibil sa fie doar pt versiunea 4.3
    un sfat…..?

  10. frate exista vrio slutie sa mearga un 4s pe ios6 ..l-am folosit cu gevey pe ios 5.1.1 ..adica exista vrio solutie …un gevey ceva un xsim?