Hvad jeg fik i bytte for en iPad 2 tablet

  I øjeblikket forsøger jeg at sælge en iPad 2 3G-tablet på et rumænsk auktionswebsted, og for næsten 2 timer siden modtog jeg et interessant tilbud på den. Nu ved jeg ikke om jeg skal vente længere, måske får jeg en Dacia eller noget mere interessant på den. Hvad siger du?

47 KOMMENTARER

  1. Super tare!!! Un american a reusit sa achizitioneze un porsche plecind de la vinzarea unui iPhone… Asa ca nu este de mirare

  2. Si ce este atat de spectaculos in toata treaba asta? Daca asta poate sa iti ofere omul…poate chiar e un scuter bun 😐

  3. Eu am primit o oferta de la un tip care-mi oferea un motor de 125cc pe 4s, dar asta nu-i nimic pe lângă altul care-mi oferea un Galaxy note :)))

  4. Pai si ce e asa de necrezut , o chinezarie de scuter sau chiar si un piaggio sh se invarte pe la 15-20 de mil , un ipad 2 sh are valoarea mai mare de atat ? Ca tot nu inteleg care e faza ca iti da un scuter pe ipad-ul tau !!!

  5. Pentru cei care inca nu au inteles, era vorba de schimbul oferit pe o tableta iPad, ceva inedit, nimic mai mult.
    @Andrei Savescu: Am primit oferte de Nexus si note parca.

  6. Nu va mirati!sunt in tara asta mult mai multi pasionati de device.uri apple decat noi! Am primit un ps3 full cu 7 jocuri pe un iph 4 cu butonul nefunctional si cu display fake,si uza! Aa si cu camera defecta!!

  7. iti dau eu un ceas de perete plus unu de mana moca si un papagal.cu zgarda si pedigree , daca vrei mai am si o sfoara pe afara si pot sa iti dau si geamuri.. nu am termopan da daca vrei …:))

  8. eu am primit “oferta” pe un laptop : 2 caini pitbull – pereche. Proprietarul descria asta ca o “mica afacere la cheie” pentru ca vanzarea eventualilor pui urma sa ma imbogateasca.
    Refuzand “oferta” primesc raspunsul “nu stii ce pierzi” … (asa e…, nici nu vreau sa-mi imaginez)

  9. Eu am dat un iphone 3g pe un olcit… crede-ma merita distractia… adica e genial sa te joci cu o masina jaf cateva zile

  10. Da claudiu tare sa te duci la munte faci un offroad si daca, cade asta e vii cu trenul. Merita distractia in mai multi .. Stiu eu pe unul care a facut la fel.

  11. Sau exista si categoria ofertantilor nesimtiti, tot asa, pe un ipad 2 3g, imediat dupa aparita ipad3, cineva imi oferea 12mil, in conditiile in care el vindea un wi-fi only cu 12.5mil (ambele de 16gb). Sa nu mai zicem ca facea gura ca o dadeam cu preturi astronomice, ca de banii aia (1600-1700ron) el isi ia ipad 3 de 64Gb.
    Iar ca oferta ciudata, pe un 3gs, am fost ofertat cu un papuc din 80′ :))

  12. La un moment dat, aveam de vanzare un 3g de 16 gb si clientu nu avea toti bani si ma intreaba
    “Bonuri de masa nu iei?”
    La care eu:
    “ce sa fac acuma… Cate ai?”
    Si l am dat 🙂

  13. Sunt interesat sa achizitionez asa ceva pentru nepot. Ma poti contacta pentru pret si configuratia exacta. Multumesc!

  14. Salut daca mai este val anuntul tau iti dau la schimb o tab ipad 2 wi fi + dif din partea mea . Tableta mea este noua nici macar nu o fol. Am primito cadou de craciun de la sotie dar nu a luat ce treb eu vroiam si sim. Asta este. Asteptbun raspuns