iOS 8 – Apple vil erstatte iPhoto-applikationen med Fotos

  Daca ati incercat sa utilizati aplicatia iPhoto in iOS 8, atunci probabil ati intalnit un mesaj precum cel de mai sus care va spunea ca aceasta versiune a sistemului de operare nu poate rula aplicatia celor de la Apple. Fara a oferi explicatii clare pentru aceasta eroare, compania Apple a lasat-o activa pana in iOS beta 8 4 cand a inlocuit-o cu o alta prin care sustine ca ansøgning iPhoto nu va mai functiona in iOS 8, ea fiind inlocuita de aplicatia pics.

  Conform celor din Cupertino, in iOS 8 vom avea posibilitatea de a migra toate datele din iPhoto in aplicatia Photos, aici fiind incluse orice fel de proiecte sau jurnale/slideshow-uri. Totul va putea fi facut in momentul in care incercam sa accesam aplicatia iPhoto in iOS 8, un mesaj precum cel de mai sus oferind optiunea de a migra rapid datele, ele nemaifiind accesibile in vechea aplicatie iPhoto.

  eftersom Apple renunta la iPhoto pentru OS X Yosemite, inlocuind-o tot cu o aplicatie Photos, era normal ca in iOS sa existe o masura similara.