På denne dag - Facebook lancerer en ny funktion til brugerne

Facebook på denne dag

  På denne dag este o noua functie lansata de catre compania Facebook in cursul acestei seri pentru utilizatorii din intreaga lume, ea oferindu-ne posibilitatea de a descoperi ce momente importante din viata noastra s-au desfasurat in ziua curenta, dar cu luni sau ani de zile in urma. On This Day verifica toate statusurile publicate de catre noi in ziua curenta de-a lungul timpului in care am fost activi pe reteaua de socializare Facebook, reteaua de socializare afisand atat mesaje text, cat si poze sau clipuri video, post-uri ale prietenilor si cam orice fel de continut care poate fi publicat de catre oricine pe profilul nostru.

  Compania Facebook a creat si en særlig side for funktionen På denne dag, ea putand fi accesata de catre oricine pentru a vedea informatiile oferite de catre noul sistem, iar in aplicatiile pentru terminale mobile ar trebui sa regasim un meniu special care ne va permite sa accesam totul fara a folosi un PC. Avand in vedere ca vorbim despre Facebook, On This Day poate fi setat pentru a ne trimite notificari in legatura cu evenimentele importante care s-au intamplat intr-o zi sau alta, astfel ca nu vom pierde vreodata ocazia de a ne readuce aminte de o intamplare importanta din viata noastra.

On This Day shows content from this date in the past. For example, you might see past status updates, photos, posts from friends and other things you’ve shared or been tagged in – from one year ago, two years ago, and so on. Only you will see this content unless you decide to share it with your friends.

  funktion På denne dag este in momentul de fata propagata in intreaga lume, astfel ca deocamdata nu o putem accesa din Romania, insa pana maine ea ar trebui sa fie accesibila la scara larga de catre toata lumea.