MuscleNerd, p0sixninja og Planetbeing slutter sig til Pod2G i udviklingen af ​​iPhone 4S jailbreak-løsning

  Selvom Pod2G forleden sagde, at den ubundne jailbreak-løsning til iPad 2 og iPhone 4S højst vil være tilgængelig inden for en uge, sker det muligvis ikke. I dag annoncerede Pod2G på sin blog, at MuscleNerd, p0sixninja og Planebeing slutter sig til ham i at udvikle den ubundne jailbreak-løsning til iPad 2 og iPhone 4S, så tingene er meget mere komplicerede end først antaget. MuscleNerd kommer fra Dev Team, p0sixninja fra Chronic Dev Team og planetbeing er et gammelt medlem af Dev Team, der er specialiseret i udvikling af unlock-løsninger.

@planetbeing, den legendariske hacker bag iPhone Linux og mange jailbreaks (sehttp://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=User:Planetbeing) har tilsluttet sig A5-forskningen!
Den berømte @MuscleNerd (http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=User:MuscleNerd), lederen af ​​iPhone Dev Team, som lavede en masse test for Corona, og som integrerede det og gjorde det enkelt i redsn0w, er også villig til at hjælpe.
Og sidst, men ikke mindst @p0sixninja (http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=User:Posixninja), lederen af ​​Chronic Dev Team, og min partner i årevis på iPhone-sikkerhedsforskning er begyndt at kode og fuzze Apples sandkasse.
Vi har nu et drømmehold til at finde en vej til en offentlig udgivelse af A5-jailbreaket.

Kryds fingrene.

   Hvor lang tid vil det tage før frigivelsen af ​​den ubundne jailbreak-løsning? Ingen ved. Det er muligt at få det om en uge eller måske en måned, det kommer helt an på dem der arbejder på det.

24 KOMMENTARER

  1. deja incepe sa semene a film, cand indienii nu tin piept intrusilor, toate clanurile se unesc pentru ainimici pe cotropitori

  2. Nu mai speriati oamenii. Apple sunt constienti ca daca nu lasa sa se faca jb , nu mai vand 4s si ipad 2 , acestea fiind principalele produse cumparate acum . Ar fi ilogic sa permiti acces jb la Terminalele Vechi si la cele mai noi nu, fiindca oamenii doresc sa aiba ce e mai nou ! Eu spun ca apare sigur. Din cate am citit e doar o problema de a ”injecta solutia” fara acces de developer.

  3. @Tudor daca oameni au cumparat la greu iphone 4s si ipad 2. Nu cred ca nu o vor face si in viitor…se stia ca nu va fiu foarte repede disponobil jailbreK si lumea tot pa cumparat…deci oameni tot vor cumpara idevice-uri si daca nu este jailbreak

  4. Tiind sa ii dau dreptate lui Tudor … poate ca pe fata apple arata ca este contra dar oricine cumpara un iphone si nu intra in cele 2 categorii ”de fite si sa avem ce e mai nou” vrea si ii va face jailbreak. Unii pentru aplicatii gratis dar la nivel mondial pentru cydia si toate modificarile care le permite si pe care apple mai tarziu de obicei le implementeaza in ios. Iphonul fara jailbreak nu cred ca ar fi fost ce este astazi. Cand a aparut 4s se vorbea destul de mult de cele 5 probleme gasite ce ar duce la un iminent jailbreak si sunt convis ca lucru asta a ajutat enorm la vanzarea 4s-ului.Deci chiar daca acum e ok, lipsa unui jailbreak pe termen lung impinge oameni care mai stiu ce sa faca ,cu un smartphone spre Android si nimeni nu vrea treaba asta sper ca nici chiar Apple.

  5. Uite o intrebare … de ce nu au revizuit dupa atat timp chipurile de pe 3GS si Iphone 4 sa elimine posibilitatea jailbreak-ului ?

  6. Stiam ca ipad 2 venea cu 4.3.3 si eu stau si ma uit lung si cu ipad si 4s dupa jailbreak …oricum e vorba despre pt 5.0.1 aici…

  7. Solutia de jailbreak exista, pentru ipad 2 are musclenerd tethered iar pentru iphone 4s are pod2g untethered doar ca nu se poate aplica numai in cazul in care ai un cont de developer. Ei s-au unit pentru a face solutia untethered sa mearga fara acel cont de developer.

  8. Un cont de developer doar te lasa sa semnezi aplicatiile si sa le pui pe device. Sincer eu cred ca este multa vrajeala si nu exista inca o solutie de jailbreak pentru A5.

  9. Solutia de jailbreak exista pe 4s si i2 dar tine lumea in suspans pentru donatii , dupa parerea mea ,si bv lor ca nu e asa de usor si au multe noptii pierdute, nu cred ca cineva munceste degeaba, Plus ca sar putea sa intervina si cei de la apple si le spune sa nu il scoata pana nu isi mai umple un pic buzunarile din aplicatiile chiar cumparate

  10. Incepurati sa bantuiti.. Eu nu am vazut un hacker respectabil sa ceara bani. Daca vrei sa donezi, donezi si gata. Eu am donat pentru pod2g o suma consistenta cand a scos untether-ul pentru A4.
    Mai sunt si oameni in lumea asta care nu cauta sa jegmaneasca lumea.. O fac din placere (aka moca). + Ca multi doneaza dupa ce scoate jailbreak-ul, nu inainte. Revenind la subiect.. Cred ca jailbreak-ul pentru A5 pluteste in aer.. e doar o chestiune de timp!
    Le urez multa bafta!