Samsung Galaxy S III – 9 millioner forudbestillinger fra mobiltelefonoperatører og ikke fra brugere

  I går Jeg fortalte dig, at der gik et rygte hvorfra det er underforstået, at 9 millioner Samsung Galaxy S III-terminaler er blevet forudbestilt globalt af brugere. Rygtet har en sand kilde en publikation fra Sydkorea og en officiel repræsentant fra Samsung, så vi taler i bund og grund om upålidelige oplysninger. Selvom Reuters og mange andre fremtrædende websteder sagde, at der var 9 millioner forudbestillinger til disse enheder, sagde mange af dem ikke, at disse forudbestillinger faktisk kom fra 290 mobiloperatører og ikke fra kunder.

Samsung Electronics embedsmand sagde: "Mere end 290 operatører fra 145 lande rundt om i verden, som forstår, at Galaxy S3 mandaein 900 bestiller," sagde han den 17.

  Praktisk talt mobiltelefonoperatører ville have bestilt disse terminaler, men det vides ikke, hvor mange af dem der vil blive solgt. Operatører kan sælge 100.000 terminaler, 1 million, to millioner eller alle ni, men disse forudbestillinger er ikke lavet af slutbrugere, men af ​​de store mobiloperatører, som så kæmper for at sælge enhederne. Hvis disse enheder ikke sælger og ender tilbage hos Samsung, vil de gå ind i tabskategorien, men det vil tage et par måneder mere at nå dertil. I modsætning til oplysningerne fra Samsung, udgiver Apple altid forudbestillinger lavet af brugere og ikke dem, der er lavet af operatører. Hvis Apple altid ville sige, hvor meget operatørerne beder om, så ville vi tale om meget flere forudbestillinger til iDevices.

  Som konklusion har 290 mobiltelefonoperatører fra 145 lande forudbestilt 9 millioner Samsung Galaxy S III-terminaler, men ikke fordi de allerede havde ordrer fra kunder, men fordi de var overbeviste om, at de ville have nogen at sælge dem til. .

25 KOMMENTARER

  1. Cât negativism…. Se vor chinui sa vândă… 🙂 . Se vor vinde toate, stai linistit. Si încă mai multe. In ziua de azi marketingul este totul – din aceasta cauza exista si Apple.

  2. Da, dar nu in primul q, asa cum se da de inteles. Samsung ar putea fi o companie foarte ok daca nu ar minti atat de mult si nu ar incerca sa pacaleasca oamenii la fiecare colt.

  3. Nu cred ca operatorii de telefonie fac investitii asa mici pe mai mult de un trimestru. Asa ca nu vad minciuna. Indiferent de numele clientului operator sau nu, terminalul este vindut. Din pacate se cumpara un produs extrem de urit

  4. Bravo Zaone, asa suna mai corect. Nu ca n-ar fi tare S3, dar era greu de crezut ca 9 mil de oameni ar fi precomandat S3.

  5. Mai exagereaza si companiile in comunicate, nu trebuie sa luati si voi totul asa cum e scris! Se mizeaza pe efectul de turma. Daca 100 de oi se arunca in rapa, exista posibilitatea sa se arunce toata turma.

  6. Tocmai ca se arunca toata lumea. La teapa cu 10 milioane de precomenzi au picat multi si multa lume mi-a spus ca are 10 milioane de precomenzi deja, ca e super tare. Am zis ca e cazul sa spun si adevarul ca altfel e prostita lumea fara rost.
    Una e sa spui ca oamenii au precomandat 9 milioane de terminale si alta e sa spuic a aproape 300 de operatori au facut precomenzile alea.

  7. Interesant! Sa zicem ca prin absurd ar produce 9 mil de unitati sa le distribuie in magazine, ceea ce nu inteleg cum poti sa faci comenzi asa de uriase daca posibilitatea este de a vinde chiar 1terminal?

  8. Operatorii le promoveaza foarte puternic, le fac oferte interesante si in final primesc reduceri de la Samsung ca sa le vanda. O sa se vanda alea 9 milioane, dar va dura ceva timp, nu se vor vinde imediat.

  9. Sa vedem cati dintre prieteni si cunoscuti isi vor cumpara noua jucarie … majoritatea asteapta lansarea iphone5 si abia atunci vor lua o decizie de schimbare a smartphone ului

  10. Ar fi o lovitura sub centura daca apple ar lansa acum in iunie iphone, dar din pacate nu cred ca e posibil. Sper ceva cu adevarat nou de la iOS.

  11. Da zaone ai mare dreptate samsung sunt niste hoti si ascund aceste cifre,nu sunt asa transparenti ca apple care ne spun totul despre terminalele noastre,si anume mereu ne-au spus spre exemplu cat are procesorul din iphoneul meu,cata memorie ram are,daca are gorilla glass sau nu,etc.Apple sunt foarte transparenti,doar la anuntat cifre si la a ne da mari cu ele,dar cand vine vorba de altceva,ne facem ca ploua…
    Sa inteleg ca aceste 9 milioane de precomenzi sunt facute doar de mari operatori,stau eu acum si ma intreb,bai oare nici o persoana din lumea asta sa nu fi comandat un terminal sgs3 direct de la samsung?Daca a facut asta ar fi 9 milioane plus unu,corect?Si eu cred ca sunt mult mai multe persoane care au comandat terminale in afara operatorilor,iar cifra de 9 mil cu siguranta este depasita,nu?

  12. Se vand 9 milioane de S 3 cand ma fac eu popa in primul q :))) or sa ramana cu ele prin rafturi aia . Dupa ce am avzut cat de jalnic si patetic au facut imitatia aia ordinara dupa siri …pffff ba nu au pic de demnitate astia de la samsung .

  13. Se vor vinde, cine doreste 64 gb sau 128 de gb de stocare, disparitia confirmata 100 % a lagului, un google play la fel ca app store in materie aplicatii pentru smartphone.

    3’5 este istorie, toti o sa aiba huse ca sa-si protejeze investitia. Ca om care are si produse apple mai scumpe decat un ipad 3 sau iphone 4s, produsul de la Samsung , impreuna cu noile HTC, m-au determinat sa aleg intre cele doua produse.

    Adio limitari apple, adio 32 de gb la pret urias, vreau o “experienta” google si nu samsung. Android incepe sa fie pe cai mari, daca rezolva probleme cu tabletele, astept sa spun adio Apple. Nu mai vreau sa dau 65 de USD pe un cablu, 300 de lei pe un adaptor banal.

    Nu o sa se vanda 9 M, poate 7, 8, poate 10 M, dar cerere exista, Nexus se ieftineste, SGS 2 devine accesibil, numai i4 ramane scump si pierde teren pe zi ce trece. ( s-a vazut cand s-a gasit o solutie de unlock- bucuria transformarii ipod touch in telefon a fost uriasa, oameni care aveau un ipod scump )

  14. @Dragos Grijinciu
    Unde ar fi exagerat 30.000 / operator??? asta ar insemna ca daca in egalitate ar face comanda la Orange Vodafone si Cosmote avem 90.000 S3-uri in toata tara ( pentru peste 20.000.000 de oameni, deci se poate ca au dat comanda la mai multe 😉 ) si sa stii ca osa avem si mai multe ca aduc si magazinele ca si evomag, emag, altex… Deci nu este exagerat deloc ce scrie Zaone si asta este numai in Romania in SUA, China… unde sunt mai multi locutiori, mai multe retele de telefonie… inseamna nu numai 30.000/operator…
    Samsungu’ asta S3 nu face prea mare praf, nu este nustiu ce… si este si mare si urat si nu are nimic nou inafara ca vine cu un smartphone albastru in loc de negru ce defapt e tot urat, deci am vazut ce poate samsung la inovatie: coloreaza plastic-ul ca s-au saturat utilizatorii de negru…

  15. Pentru Romania 30.000 este exagerat indiferent de ce operator vorbim. Poate toti 3 astia mari la un loc sa ia 30.000 intr-un trimestru fiscal, dar tot e mult.