Nicht alle Benutzer sind verärgert über die Kartenanwendung in iOS 6 (Video)

Obwohl viele Nutzer unzufrieden damit waren, dass Apple die Kartenanwendung ab iOS 6 „zerstört“ hat, sind nicht alle, die ein neues iDevice kaufen, mit den Funktionen des Betriebssystems unzufrieden. In dieser Situation wird ein junger Mann von Mashable vor einem Apple Store entdeckt, in dem er ein iPhone 5 gekauft hat. Er sagt, dass alles, was nativ in iOS fehlt, durch andere Anwendungen aus dem App Store ersetzt wird und ein iDevice für lange Zeit vorhanden ist , es ist schwer, es aufzugeben, da Sie so viel in die Anwendungen investiert haben und an die Plattform gewöhnt sind.
Obwohl es sich um einen einzelnen jungen Mann handelt, gibt es auf der Welt viele andere, die genau wie er sind, und das hat so viele Menschen dazu motiviert, vorbeizukommen und ein iDevice zu kaufen.

20 KOMMENTARII

  1. Bine spus – e greu sa renunti la un iDevice dupa ce ai bagat o gramada de bani in aplicatii si accesorii pe care apoi nu le mai poti folosi la nimic. Nici nu mai conteaza daca sitemul de operare iti ofera sau nu satisfactii, sau daca nici nu esti in stare sa folosesti anumite “features” ale sistemului.

  2. Am impresia ca o sa vedem multe de tot pe eBay, asa de multumiti sunt toți cei care au cumpărat ultimul idevice al Apple . Sunt posesor de ip4 dar daca as face upgrade nu as ajunge pana la ip5, 4s e mai indicat
    P.S: Apple chiar își bate p__a de toti fanii produselor sale

  3. ce articol sa fie… zaone incercand sa sublinieze ca de fapt aplicatia maps e buna, sunt sigur ca asa gandeste, chiar daca majoritatea au alta opinie

  4. nu vad nici un video pe pagina dar cred ca este vorba de un tanar care a bagat sute/mii de $ in aplicatii, jocuri, muzica etc. ce sa faca?
    sa renunte la ele? cei in situatia lui vor ramane cu Apple pana la moarte sau faliment

  5. @tudor: pai unde traiesti de esti multumit de hartile din aplicatia maps?
    Sunt de acord ca in state este utila si foarte buna dar in romania este varza…

  6. Inca nu am facut update la ios, dar am vazut maps-ul pe alt iphone. Nu mai este asa util nici in Londra, inca mai caut alternative, sa vad ce inlocuitor pentru UK pot gasi.

  7. Hartile Apple sunt defapt in stadiu Beta, ca si Siri, dar si cand vor fi gata…!?!? Sunt tehnologi care au nevoie de ani buni pentru implementare…. oricum cred ca la hartile astea m-am uitat mai mult decât la celelalte de la Google pe un iDevice! Lasati sa se bucure si Androizii de ceva pentru moment! 😛

  8. Buna am dat actualizare soft si acum cand intru la harti scriu strada respectiva dar imi zice ca nu gaseste … de ce? care e problema daca nu se poate face nimic cum pot da din nou la versiunea 5.1.1? ast un rasp Multumesc Anticipat.

  9. Apple” nici nu stii cat de mic incepi sa fii”. E clar ca Iphone 5 este o mare cacealma. In maxim 6 luni va fii cel mai slab smartphone din piata. Garantat.

  10. Mie imi place noua aplicatie. Am folosit-o in aceleasi conditii ca si pe vechea Google Maps in regim normal si nu am intalnit chestii ce sa ma supere ca le-am observat in G.Maps si nu erau in A.Maps – specific din nou, utilizator normal, folosire de trei ori pe luna, geolocalizare, calculare ruta sau puncte de interes.

  11. @criss: scrii si tu fără sa gândești. Nu e vorba doar de navigare, pe Google maps erau toate instituțiile de exemplu, erau legăturile cu mijloacele de transport, in delegatie in alt oraș puteam caută direct obiectivul propus, samd. Dar trebuie sa fie si din astia ca tine…

  12. @criss ,tu atit ai inteles !!! ….daca DA, atit poti ,abtine-te de la alte comentarii ca te faci de cacao … …Maps-ul Google este cu totul altceva ….
    Da,,,corect Apple a facut un lucru bun dar trebuia asteptat pina ce Aplicatia este demna de numele Apple …

  13. Eu chear am fost plăcut surprins de cât de bine se descurca aplicatia maps din ios6. Locuiesc in Londra si de doua zile de când o folosesc se descurca la fel de bine ca Navigon sau Igo pe care le -am folosit in ultimii ani mereu.