iPhone 5S vs. Samsung Galaxy S4 – Browser-Geschwindigkeitstest (Video)

[youtube]http://youtu.be/oPmLrI4cKis[/youtube]

  Ich habe unzählige Benchmarks gesehen die iPhone 5S es wurde als den Terminals deutlich überlegen dargestellt Android in Bezug auf die Prozessorleistung, insbesondere im Hinblick auf das Surfen im Internet. Nun, heute gehen wir von einfachen Benchmarks zu echten Tests über, und in den Videoclips in diesem Artikel können Sie die Leistungsfähigkeit des Terminals demonstrieren iPhone 5S um Webseiten schneller zu laden als Samsung Galaxy S4. Die Verbesserungen, die Apple am Safari-Browser vorgenommen hat iOS 7 und das neue Gesicht A7 erzielt diese extrem guten Leistungen beim Laden von Webseiten, aber die Vormachtstellung des iPhone wird nicht lange anhalten.

  Theoretisch sollte alles, was wir hier sehen, auch für Spiele oder die Ausführung anderer Anwendungen für iDevices gelten. iPhone 5S Es verfügt über eine sehr hohe Rechenleistung und ist in der Lage, fast jedem Versuch standzuhalten.

9 KOMMENTARII

  1. si pana la urma cum e? ca vad ca paginile le incarca la fel … la teste iese mai bine iphone 5s, dar cand folosim telefonul in real life nu folosim aceste teste 🙂 … ar trebui sa se tina cont si de faptul ca S4 are rezolutia si ecranul mai mare decat iphone 5s, iar iOS este mai bine optimizat pentru un hardware mai slab !!

  2. mie mi se pare ca se misca la fel…..oricum daca pui procesorul de la iphpone 5s pe o rezolutie 1080p va trebuii sa te inchini la el ca sa se deschida o pagina…frumoasa strategie a celor de la apple …………..cand o sa ajunga cei de la samsung sa foloseasca 4k pe telefoane atunci o sa aibe si ei un telefon full hd care probabil sa sa mearga iarasi mai bine decat cel de la samsung ca dehh este doar 1080p nu 4k….dar bravo lor stiu sa manipuleze lumea……ca doar ei au inovat prin aducerea pe piata a celebrului ecran multitouch…stima lor pt asta dar au cam ramas in urma……si apoi vine samsung in luna octobrie cu o mica inovatie primul smartphone cu ecran curbat….(sa anuntat oficial) si surpriza ……nu iphone la inventat:))))

  3. M-am uitat la filmulet pana m-am plictisit si nimic spectaculos ca si diferența pentru ca voiam sa dau o părere obiectiva
    Sincer eu nu vad mare diferența poate doar daca ne referim la preț

  4. Eu am iPhone 5, iar sotia mea foloseste un Samsung S3, net superior din orice punct de vedere Samsung S3 fata de iP 5. De curand mi-am achizitionat S4, in detrimentul iP5 – care m-a dezamagit cumplit. iPhone 5 16GB black – cu toate ca l-am pastrat intr-o husa speciala, vopseaua de pe spatele telefonului s-a sters (arata intr-un “mare” fel), camera foto a avut probleme cu toate iOS-urile pe care le-am instalat in sensul ca blitz-ul nu se sincroniza cu camera foto – pozele pe timp de noapte ieseau intodeauna NEGRU complet. Am fost un fun declarat Apple pana la aparitia lui iP5, am avut toate modelele lor, iar iP5 a fost o mare dezamagire. Nu stiu cum este iP 5s dar nici nu ma mai intereseaza. Putin conteaza ca iP 5s iese la browser speed test mai bine decat S4 ! In viata de zi cu zi acesta este un aspect insignifiant. Daca tot am smart phone prefer display-ul de 5″ in detrimentul celui de 4.3″. Apple nu mai este ceea ce a fost atunci cand lansa pe piata 3Gs sau 4s – au facut mare rabat la calitate… ADIO APPLE !

  5. Boby

    In ceea ce priveste Apple pot sa intervin si sa-ti spun ca nu ai visat ca vei fi posesorul unui astfel de telefon inainte de lansarea oficiala Iphone, in ceea ce priveste Iphone 3Gs, 4 si 4s pot sa-ti spun ca le-am avut pe toate si fiecare a avut defectul lui, in ceea ce priveste iphone 5 pot sa-ti spun multe.
    1. Camera ta nu functiona din cauza “carcasei speciale” in care iti tineai telefonul, facand blitul sa nu se activeze cand trebuie din cauza reflexiilor.
    2. Nu are cum sa se duca vopseaua de spatele lui iphone 5, acesta nu este vopsit ci este aluminiu.
    3. Daca ai trecut la concurenta nu inseamna ca trebuie sa fi un carcotas care sa judece apple la nivel global.

    In ceea ce priveste 5s -ul spun eu ca este cel mai rapid processor care exista pe piata intr-un telefon mobil, in ceea ce priveste IOS 7 nu este cea mai buna varianta posibila, dar suntem convinsi ca pana la IOS 8 nu mai este mult.

    Mit freundlichen Grüßen,
    Dani