Terminales iPhone 4S codificados vendidos online en Rumania

   In dorinta de a aduce cat mai repede noul iPhone 4S in tara unele magazine online au achizitionat produsele de unde au apucat cu riscul de a primi terminale codate pe care le vand mai apoi utilizatorilor. Astazi mi s-a demonstrat ca un terminal vandut de un magazin online era de fapt codat intr-o retea straina si cu aceasta ocazie trag un semnal de alarma pentru toti cei care achizitioneaza acum iPhone 4S online/offline. Daca ati cumparat dispozitivul din sediul unui magazin online activati-l pe loc deoarece s-ar putea sa ajungeti acasa si sa constatati ca de fapt dispozitivul este codat pe o retea straina.

    Daca l-ati achizitionat online verificati-l de indata ce va ajunge acasa deoarece s-ar putea sa intampianti aceeasi problema. Teoretic acest lucru nu trebuia sa se intample si cei care se regasesc in aceasta situatie ar trebui sa primeasca alt terminal in loc. Nu are rost sa spun la care magazin online s-a intamplat problema pentru ca nu doar unul are cateva terminale iPhone 4S in stoc insa va atentionez sa aveti grija ce si de unde cumparati.

Gracias a m.

22 COMENTARIOII

  1. Nu acopar nici un tepar, e o concluzie tipic romaneasca si tampita. Era teapa daca nu-ti schimba terminalul, avand in vedere ca dispozitivul se schimba e doar o problema de timp si eventual nervi. Luati-l ca pe un avertisment, nimic mai mult. Nu voi sta eu la baza unui scandal care ar putea afecta extrem de putine persoane.

  2. Oameni buni nu e frumos sa acuzi…crek nici ei
    Nu stiau ca sunt codate…asta este.oricum primesti altu asa ca nu patesti la fel ca la bisnitari

  3. Zaone, eu nu inteleg ce te tot dai dupa tufisuri atat. Eu si altii ca mine care urmarim blogul de atata timp stim deja ca ai “ceva” cu Emag. Hai sa renuntam si la ” nu vreau sa stric bussinessul” ca nu suntem retardati. Stim prea bine ca nu asta este cauza pentru care eviti sa folosesti numele “Emag” in articole putin mai acide. Hai sa nu ne insultam inteligenta si sa nu dam dovada de ipocrizie.

    Vrei sa ai credibilitate? Spune lucrurile verde in fata.

  4. @JohnnyUSA: Eu as spune ca inainte sa arunci cu noroi sa te uiti prin articole si sa vezi cum am anuntat ca emag are iphone 4s la precomanda, etc, am facut si tabel in care sunt inclusi deci tot ceea ce ai scris tu acolo sus este fix egal cu zero. Daca vrei sa intelegi, daca nu vrei sa intelegi ramai cu piticul tau cu emag-ul.

  5. Pai tocmai, JohnnyUSA zicea ca te feresti sa arunci cu noroc in Emag. Pt obiectivitatea articolului, trebuia sa mentionezi numele magazinului. Doar asa putem stii ce magazin e mai “romanesc”, si care nu.

    On-topic: nu ma mira ca se intampla asta, romanul e roman orice ar face – indiferent ca vinde cartofi in piata sau telefoane pe mega-magazine online, tot incearca sa dea o teapa. Proasta natie suntem.

  6. @mosoo: Voi ati tras concluzia ca ar fi vorba de emag, eu nu am confirmat/infirmat. El nu stiu de unde a luat-o cu emag-ul, probabil de la faptul ca am spus ca emag nu a adus 100 de terminale iPhone 4S cand ei au declarat altceva dar a trecut peste faptul ca eu am mai scris de emag. INDIFERENT CARE ESTE MAGAZINUL, LUATI ARTICLUL CA O INFORMATIE SI FITI ATENTI. Asta cu obiectivitatea articolului e atat de… au fost cumparate terminale de la bisnitari, s-a nimerit sa fie si ceva codat pe acolo, e posibil sa fie doar o scapare care oricum va fi acoperita. Indiferent de ce magazin era vorba nu il mentionez. Mi s-a dat dovada ca magazinul a recunoscut problema si ca schimba terminalul, eu v-am avertizat si gata. punct.

  7. sigur eMAG! stiti voi alt magazin online cu sedii de unde poti cumpara “offline”? dar daca zaone publica numele magazinului in articol pateste ce a patit *****!

  8. Zaone, cand a fost sa fi nedreptatit, ti-am luat apararea, asa ca, din bun simt, nu-mi spune mie ca arunc cu noroi. Invata sa apreciezi si criticile ca nu toti suntem trolli pe aici.

    Nu te comporta tipic romaneste. Te-ai ridicat si acum incepi cu arogante gen Menetz? Sper ca nu.

    Si fi barbat si spune numele magazinului, sau ai interese? Fi impartial, asa cum erai cand erai mic. Fi transparent.

  9. M-ai acuzat aiurea ca am nu stiu ce cu emag si ca evit sa le mentionez numele in articole, spune-mi tu daca avea rost lucrul ala. Nici macar nu are rost sa spun numele magazinului pentru ca toate cumpara terminalele din afara deci la oricare exista sansa sa fie terminale codate. De ce? Pentru ca Apple a facut greseli in lantul de distributie si a vandut terminale codate drept decodate. Mi s-a intamplat si mie sa fiu in postura de a cumpara un 4S care s-a dovedit a fi codat desi ela fost cumparat decodat.

  10. Daca eu am gresit cu Emag imi pun cenusa in cap, insa eu vreau transparenta de la tine, iar motivul cu “nu vreau sa stric bussinessuri”, iarta-ma, dar nu-l cred. Si nu sunt rautacios.

  11. Orice magazin online/offline din astea mai cunoscute isi repara greseala, nu cred ca ele au fost de vina

    DESC

    ma cam indoiesc ca ar fi deranjat vre-un pic “afacerea” emag daca se poasta numele magazinului ai sa fim si un pic realisti si daca ai ceva personal cu emag este dreptul tau cum fiecare are, dar ma repet sa fim realisti