iPhone 6 y el compromiso ideal

  Hace unos días Te presenté un concepto. al iPhone 5S in care ni se sugerea ideea ca Apple ar putea implementa un ecran de 4.8 inch in carcasa unui iPhone 5 fara a mari dimensiunile terminalului. Nu stiu daca Apple poate reusi sa introduca un ecran atat de mare intr-o carcasa atat de mica, insa poate un ecran de 4.5 inch si-ar face loc acolo si ar bucura extrem de multa lume, sa nu mai spun ca ar atrage foarte multi fani Android de partea iOS-ului, fani care-si doresc neaparat ecrane mai mari.

  Exista multe persoane care vor ecrane mari, dar nu-si doresc dispozitive mari cat o farfurie, si ar fi dispuse sa renunte la achizitionarea unui Android de 4.8 – 5 inch in favoarea unui iPhone cu ecran de 4.5 inch. Daca Apple ar putea aduce pe piata un asemenea dispozitiv, putea acapara o buna parte din piata Samsung chiar si extrem de multi actuali posesori de iPhone-uri ar fi bucurosi. Majoritatea ar fi nemutumiti de implementarea unui ecran mai mare deoarece dimensiunile iPhone-ului ar creste, insa daca Apple ar inghesui ecranul in actuala carcasa a iPhone 5, foarte putini s-ar plange.

  N-as vrea sa spun ca Apple nu va implementa ecrane mai mari de 4.5 inch pentru ca sigur o va face, insa cred ca aceasta schimbare va veni abia anul viitor cu iPhone 6, compania lansand 2 ani sa treaca intre schimbarea rezolutiilor pentru aplicatii, acelasi lucru intamplandu-se in cazul trecerii la rezolutia pentru iPhone 4 si iPhone 5.