iPhone 6 con iOS 8 y pantalla de 4.6 pulgadas aparece en un nuevo concepto (Vídeo)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Q-vi5z9dWvY&w=580&h=370]

  Si todavía estamos en la época de los rumores sobre el lanzamiento de iPhones con pantallas de gran tamaño, entonces probablemente te interese ver el concepto de un iPhone 6 cu iOS 8 y una pantalla de 4.6 pulgadas. Por supuesto, estamos hablando de un diseño tan inusual que es poco probable que Apple Implementarlo en un futuro próximo, pero quizá dentro de unos años veamos un terminal de este tipo.

10 COMENTARIOII

  1. Cand radea comunitatea de galaxy s2 si prezentau filme cum jucau tenis cu paletele de s2 era mare rusine sa ai telefon paleta…acuma sa vezi ce minune a tehnicii o sa fie iponu cu ecran de 4,65 …asta inseamna lipsa de viziune.. Sa nu vezi ce se vrea in piata.daca nu mai e jobs se duce la vale sandramaua….pacat ca datorita concurentei au aparut telefoanele astea din ce in ce mai utile….asa usor usor aple o fura ca nu mai are nici o initiativa…pacat

  2. Toate conceptele de iPhone cu ecran mare arata ca un HTC One . Apple o sa aiba o problema serioasa in a pastra actualul design si totusi a oferi ceva care nu arata ca telefonul celor de la HTC .

  3. Apple oricum nu e vre-un pioneer in invetnie… de la primu iphone si pana acum ei doar implementeaza… spuneti-mi un lucru pe care l-a facut applesi nu exista inainte? pai? nimic :))

  4. @adzzz
    nu mai stiu exact care au fost inovatiile ,cred ,nu stiu sigur ,dar cred ca au ei au conceput ecranul multitouch sau ceva de genul ,acum touch id-ul, da cand aparuse iphone 4 restu pareau pistoale cu apa pe langa el la design ,la utilitate,la usurinta de a umbla cu el:))nu sunt cum se zice “hater” samsung unele chestii chiar imi plac la soft-ul lor doar ca nu imi plac calitativ cum sunt facute ; oricum daca s-ar strica 4s-ul pe care il am as apela mai bine la batranul 8800 clasic o perioada pana mi-as lua tot iphone bineinteles.