Facebook en iOS 8: problemas con fallas y bloqueos en uso

  Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe glob, insa ea nu are si o aplicatie pe masura nevoilor utilizatorilor, o multitudine dintre posesorii de iPhone, iPad, iPod Touch sau chiar terminale Android plangandu-se de numeroasele sale probleme. In iOS 8 problemele Facebook s-au intensificat exponential, aplicatia avand numeroase crash-uri, iar in ceea ce priveste blocajele in timpul utilizarii cred ca sunteti cu totiisatui sa le intalniti in utilizarea de zi cu zi.

iOS8Facebook problemas de uso

  La aplicación de Facebook para iOS este una dintre cele mai complexe aplicatii disponibile pentru iPhone, iPad y iPod Touch, ea avand atat de multe probleme in trecut, incat Facebook a fost nevoita sa o rescrie complet cu un an de zile in urma. Avand in vedere toate elementele care o compun pentru a oferi intreaga functionalitate pentru noi, existenta problemelor in ultilizare si blocajele sunt cat se poate de normale, insa greu de “inghitit” de catre multi, mai ales ca aplicatia beneficiaza de o echipa mare de dezvoltatori.

  desi Facebook a initiat un program de rezolvare a bugurilor si imbunatatire a performantelor, actualizand aplicatia o data la cateva saptamani de zile, din pacate cele mai mari probleme nu au fost rezolvate. Partea si mai proasta este ca multe dintre probleme nu vor fi vreodata rezolvate pentru ca aplicatia are atat de multe componente, iar combinarea lor intr-o aplicatie de acest tip face utilizarea fara probleme imposibila, asa ca nu va ganditi ca lucrurile vor fi vreodata grozave.

  In final, in cazul in care va intrebati cum puteti rezolva o parte din blocaje si crash-uri, va spun ca stergerea si reinstalarea aplicatiei din cand in cand va mai elibera din spatiul ocupat de cache si alte fisiere si va face aplicatia ceva mai rapida. In afara acestei actiuni prea aveti ce face pentru a face aplicatia Facebook mai rapida, compania sa dezvoltatoare fiind singura care poate face acest lucru.